Klavye bozuldu ve başka aldım. Klavyenin modeli PL-140W+Space+D hariç diğer tuşlar çalışmıyor. W+Space+A çalışmıyor örneğin, W+Space+T çalışmıyor. Space basmayınca tuşları W+A+Shift çalışıyor. Sorun klavyede mi yoksa başka sorun mu?
Bu senin Klavyenin Sorunu Olabilir. Bi gidip "Anti Ghosting" test yap. Eğer kalvyede dediğin o tuşlara basılıyorsa sorun yaptığın şeyle ilgildir. Ama Eğer Basılmıyorsa Sorun kalvyeyle ilgilidir. Son olarak yazdıklarında şunu farkettim. Sorun Space De olabilir Space Basarak yapmayı dene Dediğim siteden.
Sorun büyük ihtimalle klavye de.Space dışında örneğin W+E+R+A+S+D yapılırken, bazı tuşları aynı şekilde yapamıyorum.Sağ taraftaki sayı tuşlarında 1+2+4+5+7+8 çalışırken, 1+2+3+4+5+6 önce hangilerine bastığımla beraber ilk ikisi dışında çalışmıyor.
Sorun büyük ihtimalle klavye de.Space dışında örneğin W+E+R+A+S+D yapılırken, bazı tuşları aynı şekilde yapamıyorum.Sağ taraftaki sayı tuşlarında 1+2+4+5+7+8 çalışırken, 1+2+3+4+5+6 önce hangilerine bastığımla beraber ilk ikisi dışında çalışmıyor.