PL2W güvenilir mi?

metehanmckx4

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar, YouTube’da reklamlarını gördüğüm bir siteyle karşılaştım. Adamlar güzel indirimlerle oyun satıyorlar, Game Pass sistemi de var. İşin ilginç yanı, aşağıdaki oyunlar ücretsiz. Sizce güvenilir mi? (Bazı oyunlar çok uygun, bazıları biraz pahalı ama Game Pass sistemi uygun.)

Hala oyun indirmedim, güvenilir mi emin olmak istiyorum.

Dosya Ekleri

• 1749899868097.png
    1749899868097.png
    773,1 KB · Görüntüleme: 232
  • 1749900037530.png
    1749900037530.png
    514 KB · Görüntüleme: 153
  • 1749900267645.png
    1749900267645.png
    38,1 KB · Görüntüleme: 203
Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle merhaba.

Ben uygulama üzerinde 90 günlük Game Pass planına dahil bir kullanıcı olarak deneyimlerimi merak eden sizler ile paylaşmak istiyorum.

Öncelikle uygulama güzel ve başarılı ancak şunu söylememde fayda var ki uygulama tamamen steam hesap sistemi ile çalışıyor. Yani uygulama bir oyunu kütüphanenize ekledikten sonra oyunu başlat seçeneğine tıkladığınız zaman otomatik olarak örneğin "743829053459" gibi random sayılardan oluşan, sadece kütüphanenizden oynamak için seçtiğiniz oyunun bulunduğu (oyun başına hesaplar yine rastgele değişiyor) bir steam hesabını otomatik olarak steam uygulamasını başlatıp bu hesaplara giriş sağlıyor. Steam'e giriş sağladıktan sonra yine otomatik olarak oyunu başlatmaya yelteniyor ancak doğal olarak ilk başta oyun yüklü olmadığı için steam oyunu hangi diske kuracağınız pencerede sizleri karşılıyor.

Oyunu yükledikten sonra oyuna giriş sağlayıp oyunu oynayabiliyorsunuz. (Hesaplar kesinlikle itemsatış vb. sitelerden almış olduğunuz hesaplar gibi paylaşımlı, offline hesaplar değiller. Her hesap için bir kullanıcı erişim sağlayabiliyor ve o kullanıcıya otomatik olarak atanıyor. Hesapların hepsi online hatta oyunları online olarak oynayabiliyorsunuz ben çok kez oynadım.)

Benim başıma geldiği gibi ve başıma gelen olay vesilesi ile bu uygulama ile tanışıp sorunumun tamamen ortadan kalıkışını sizler de emin olun diye kısaca yazayim.

Biliyorsunuz ki bazı oyunlar örneğin; Black Myth: Wukong, Stellar Blade ve Dune Awakening gibi sağlam oyunlarda Denuvo korsan oyun koruma sistemi bulunmakta. Ben de itemsatış üzerinden Stellar Blade oynamak için hesap satınalmıştım. Ancak satın almış olduğum hesap PL2W uygulamasının sunduğu hizmet gibi paylaşımsız, online bir hesap olmadığı için oyunu indirdikten sonra beni oyunun içerisinde bulunan Denuvo lisans hatası karşılıyordu. Düşünün yani oyunu oynamak için steam hesabı alıyorum ve paylaşımlı offline bir hesap olduğu için oyuna steam üzerinden indirmiş olmama rağmen giremiyorum, bu çok üzücü bir durumdu benim için, özellikle bu fiyatlar karşısında.. Neyse ki PL2W sayesinde oyunu kütüphaneme ekledim ve sorunsuz bir şekilde girip oynadım.

ÖNEMLİ NOT: Sizlere şunu söylemem gerekli ki uygulama içerisinde bulunan oyunların bir kısmı; mesela uygulama içerisinde şu an da toplamda 2974 OYUN bulunmakta ve filitreler kısmından "sadece Game Pass" tikini aktif ettiğinizde Game Pass'e ekli oyun sayısı 2705 tane oyun barındırmakta. Maalesef Dune Awakening ve Avatar: Frontiers of Pandora Game Pass'e dahil değil. Bu konu ile alakalı kendilerine mail ile ulaşım sağladığımda bana platformun daha yeni olduğunu "ki zaten uygulama simgesinin altında since 2025 ibaresni görebilirsiniz gerçekten de bu yıl kullanıma açılmış bir uygulama" ileri ki zamanlarda daha çok yenilik ile beraber bu gibi oyunların da ekleneceğini söylediler.

Şimdilik anlatacaklarım bu kadar. Teşekkür ederim.

Dosya Ekleri

• image_2025-06-18_031453510.png
    image_2025-06-18_031453510.png
    68,6 KB · Görüntüleme: 182
Ücretsiz Hades veriyordu üye oldum uygulamayı indirdim , ücretsiz Steam hesabı verdi ve hadesi indirdim sorunsuz oynadım pass olayını merak ediyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı