Pluto_B Hectopat Katılım 15 Aralık 2021 Mesajlar 517 Çözümler 1 12 Aralık 2022 #1 Merhaba, rahat rahat Plague Inc. oynamak istiyorum lakin %100 save bulamadım, ben bu oyunu zaten telefonda bitirdim varsa atabilir misiniz?
Merhaba, rahat rahat Plague Inc. oynamak istiyorum lakin %100 save bulamadım, ben bu oyunu zaten telefonda bitirdim varsa atabilir misiniz?
hhydraa Hectopat Katılım 1 Eylül 2022 Mesajlar 341 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2022 #2 Pluto_B dedi: Merhaba, rahat rahat Plague Inc. oynamak istiyorum lakin %100 save bulamadım, ben bu oyunu zaten telefonda bitirdim varsa atabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Plague Inc. GTA gibi bitirdikten sonra rahat, serbest takılabileceğiniz bir oyun değil o yüzden bulamazsınız.
Pluto_B dedi: Merhaba, rahat rahat Plague Inc. oynamak istiyorum lakin %100 save bulamadım, ben bu oyunu zaten telefonda bitirdim varsa atabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Plague Inc. GTA gibi bitirdikten sonra rahat, serbest takılabileceğiniz bir oyun değil o yüzden bulamazsınız.
Pluto_B Hectopat Katılım 15 Aralık 2021 Mesajlar 517 Çözümler 1 12 Aralık 2022 #3 hhydraa dedi: Plague ınc. GTA gibi bitirdikten sonra rahat, serbest takılabileceğiniz bir oyun değil o yüzden bulamazsınız. Genişletmek için tıkla... Ondan değil dostum tüm bölümleri bitirdikten sonra hileler açılıyor ya onu diyorum.
hhydraa dedi: Plague ınc. GTA gibi bitirdikten sonra rahat, serbest takılabileceğiniz bir oyun değil o yüzden bulamazsınız. Genişletmek için tıkla... Ondan değil dostum tüm bölümleri bitirdikten sonra hileler açılıyor ya onu diyorum.
hhydraa Hectopat Katılım 1 Eylül 2022 Mesajlar 341 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2022 #4 Pluto_B dedi: Ondan değil dostum tüm bölümleri bitirdikten sonra hileler açılıyor ya onu diyorum. Genişletmek için tıkla... Anladım dediğinizi onu APK indirip BlueStacks gibi uygulamalarla bilgisayardan oynayacaksanız öyle oynayabilirsiniz.
Pluto_B dedi: Ondan değil dostum tüm bölümleri bitirdikten sonra hileler açılıyor ya onu diyorum. Genişletmek için tıkla... Anladım dediğinizi onu APK indirip BlueStacks gibi uygulamalarla bilgisayardan oynayacaksanız öyle oynayabilirsiniz.