S SabriKeser Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Nisan 2020 Mesajlar 1.934 Çözümler 4 Yer Aksaray Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2021 #1 Yıllardır biliyordum ve gerek telefondan gerek bilgisayardan korsan oynuyordum ama dün satın aldım ve modları oynamaya başladım. İngilizce bir yerden sonra sıkmaya başlıyor. Türkçe bir mod var mı bildiğiniz? Salgın senaryosu olarak Türkçe. Son düzenleme: 3 Şubat 2021
Yıllardır biliyordum ve gerek telefondan gerek bilgisayardan korsan oynuyordum ama dün satın aldım ve modları oynamaya başladım. İngilizce bir yerden sonra sıkmaya başlıyor. Türkçe bir mod var mı bildiğiniz? Salgın senaryosu olarak Türkçe.
Nemai Megapat Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 5.180 Çözümler 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2021 #2 Hocam oyunun Türkçe dil desteği var zaten. Oyun içi topluluk indirilebilir içerik için mi arıyorsunuz siz?
Hocam oyunun Türkçe dil desteği var zaten. Oyun içi topluluk indirilebilir içerik için mi arıyorsunuz siz?
S SabriKeser Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Nisan 2020 Mesajlar 1.934 Çözümler 4 Yer Aksaray Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2021 #3 Nemai dedi: Eki Görüntüle 864095 Hocam oyunun Türkçe dil desteği var zaten. Genişletmek için tıkla... Mod olarak Türkçe. Atölyeden indirebileceğim salgın modu.
Nemai dedi: Eki Görüntüle 864095 Hocam oyunun Türkçe dil desteği var zaten. Genişletmek için tıkla... Mod olarak Türkçe. Atölyeden indirebileceğim salgın modu.
Nemai Megapat Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 5.180 Çözümler 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2021 #4 SabriKeser dedi: Mod olarak Türkçe. Atölyeden indirebileceğim salgın modu. Genişletmek için tıkla... Oynayan arkadaşlarıma sorayım biliyorlarsa gönderirim.
SabriKeser dedi: Mod olarak Türkçe. Atölyeden indirebileceğim salgın modu. Genişletmek için tıkla... Oynayan arkadaşlarıma sorayım biliyorlarsa gönderirim.