Plaj ve koylarda kamp yapmak yasak mı?

Sorum başlıkta kamp yapacağız plaj veya koy tarzı yerlerde kursak cadiri sıkıntı olur mu yasak midir yani bilginiz var mı?

Plaj yasak diye biliyorum ama orman içi falan sıkıntı olmaz fazla insan olmayan yerler ya da plajların yakınlarında camping bölgeleri olur oralara da bakabilirsiniz.

Plaj yasak diye biliyorum ama orman içi falan sıkıntı olmaz fazla insan olmayan yerler ya da plajların yakınlarında camping bölgeleri olur oralara da bakabilirsiniz.

Plajda yapıyorlar bizim orada sıkıntı olmuyor. Emin misiniz yasak olduğundan? Yanlış anlamayın sadece soruyorum.

Plajda yapıyorlar bizim orada sıkıntı olmuyor. Emin misiniz yasak olduğundan? Yanlış anlamayın sadece soruyorum.

Ben arkadaşlarım ile plaja gidip çadırlarımızı kurduğumuzda görevli gelip bize burada kamp yapamayacağımızı söyledi çok yakında bir camping alanı vardı oraya para vermek zorunda kaldık (erdek Balıkesir)

Normalde campinge özel plajlar ve koylar dışındakilerde kamp yapmak yasak diye biliyorum ama koronadan dolayı bir şey demiyorlar sanırım çünkü bu yaz biz Antalya Konyaaltı sahilinde geçen hafta da dahil her haftasonu çadır kurduk.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı