Plaj ve koylarda kamp yapmak yasak mı?

Makaleler
3
Yer
Zonguldak
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Sorum başlıkta kamp yapacağız plaj veya koy tarzı yerlerde kursak cadiri sıkıntı olur mu yasak midir yani bilginiz var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yerden yere değişiyor ama genelde sıkıntı olmuyor.

Sorum başlıkta kamp yapacağız plaj veya koy tarzı yerlerde kursak cadiri sıkıntı olur mu yasak midir yani bilginiz var mı?

Plaj yasak diye biliyorum ama orman içi falan sıkıntı olmaz fazla insan olmayan yerler ya da plajların yakınlarında camping bölgeleri olur oralara da bakabilirsiniz.

Plaj yasak diye biliyorum ama orman içi falan sıkıntı olmaz fazla insan olmayan yerler ya da plajların yakınlarında camping bölgeleri olur oralara da bakabilirsiniz.

Plajda yapıyorlar bizim orada sıkıntı olmuyor. Emin misiniz yasak olduğundan? Yanlış anlamayın sadece soruyorum.

Bir kere bizi sabah gelip kaldırın demişlerdi, karasuda.

Plajda yapıyorlar bizim orada sıkıntı olmuyor. Emin misiniz yasak olduğundan? Yanlış anlamayın sadece soruyorum.

Ben arkadaşlarım ile plaja gidip çadırlarımızı kurduğumuzda görevli gelip bize burada kamp yapamayacağımızı söyledi çok yakında bir camping alanı vardı oraya para vermek zorunda kaldık (erdek Balıkesir)

Aydın Didim Akbük’te izin veriyorlar sanırım her hafta çadırını alan akın ediyor.

Normalde campinge özel plajlar ve koylar dışındakilerde kamp yapmak yasak diye biliyorum ama koronadan dolayı bir şey demiyorlar sanırım çünkü bu yaz biz Antalya Konyaaltı sahilinde geçen hafta da dahil her haftasonu çadır kurduk.

Bartın İnkumu sahilinde yapacaktık aslında Kamping alanında yapmıştık geçen bu sefer Güzelcehisar sahilinde ya da İnkumunda yapacaktık bilgisi olan var mı burada yasak mıdır ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…