grainn Hectopat Katılım 31 Mart 2021 Mesajlar 216 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 18 Ağustos 2021 #1 Bugün annem bir otobüs şoförü ile kavga etmiş yaşlılara hakaret ettiği için. Anneme de çok kötü laflar söylemiş, yediremedim kendime. Plakasını biliyorum. İsmi ve soyismini bulup babama söylemem gerekiyor. Babam da araştırıyor. Ne yapmalıyız? Son düzenleyen: Moderatör: 18 Ağustos 2021
Bugün annem bir otobüs şoförü ile kavga etmiş yaşlılara hakaret ettiği için. Anneme de çok kötü laflar söylemiş, yediremedim kendime. Plakasını biliyorum. İsmi ve soyismini bulup babama söylemem gerekiyor. Babam da araştırıyor. Ne yapmalıyız?
2 278101 Hectopat Katılım 5 Eylül 2019 Mesajlar 3.523 Çözümler 14 18 Ağustos 2021 #2 Hangi il? Belediyeyi arayıp plakayı verin.
Vavien. Zettapat Katkıda Bulunan Forumun Hafızası 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 20 Aralık 2014 Mesajlar 19.488 Makaleler 6 Çözümler 515 Yer İstanbul 18 Ağustos 2021 #3 Plaka ve eşkal ile şikayette bulunmanız yeterli. Kendi adaletinizi mi sağlayacaksınız da bu kadar istihbarat gerekiyor?
Plaka ve eşkal ile şikayette bulunmanız yeterli. Kendi adaletinizi mi sağlayacaksınız da bu kadar istihbarat gerekiyor?
grainn Hectopat Katılım 31 Mart 2021 Mesajlar 216 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 18 Ağustos 2021 #4 Vavien. dedi: Plaka ve eşkal ile şikayette bulunmanız yeterli. Kendi adaletinizi mi sağlayacaksınız da bu kadar istihbarat gerekiyor? Genişletmek için tıkla... 278101 dedi: Hangi il? Belediyeyi arayıp plakayı verin. Genişletmek için tıkla... Ses kaydı vb bir şey yok olaydan bir şey çıkmayacağı için biz kendimiz ilgilenmek istiyoruz.
Vavien. dedi: Plaka ve eşkal ile şikayette bulunmanız yeterli. Kendi adaletinizi mi sağlayacaksınız da bu kadar istihbarat gerekiyor? Genişletmek için tıkla... 278101 dedi: Hangi il? Belediyeyi arayıp plakayı verin. Genişletmek için tıkla... Ses kaydı vb bir şey yok olaydan bir şey çıkmayacağı için biz kendimiz ilgilenmek istiyoruz.