Efekan66 Centipat Katılım 1 Mayıs 2022 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2023 #1 Merhaba çok lazım plakadan aracın sahibini öğrenmem lazım. Ne yapabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 14 Haziran 2023
Baskan66 Hectopat Katılım 26 Eylül 2022 Mesajlar 690 Makaleler 1 Çözümler 27 Yer İstanbul 14 Haziran 2023 #2 Yasal yolla yapamazsın diye biliyorum.
Linux Kaymak Kilopat Katılım 22 Haziran 2021 Mesajlar 6.558 Makaleler 11 Çözümler 30 Yer Ankara 14 Haziran 2023 #3 İllegal bir şekilde yapabilirsiniz diye biliyorum şu panel olayları cart curt.
Baskan66 Hectopat Katılım 26 Eylül 2022 Mesajlar 690 Makaleler 1 Çözümler 27 Yer İstanbul 14 Haziran 2023 #4 Linux Kaymak dedi: İllegal bir şekilde yapabilirsiniz diye biliyorum şu panel olayları cart curt. Genişletmek için tıkla... Aynen bende onu kastettim aslında.
Linux Kaymak dedi: İllegal bir şekilde yapabilirsiniz diye biliyorum şu panel olayları cart curt. Genişletmek için tıkla... Aynen bende onu kastettim aslında.
ApollonE Centipat Katılım 7 Kasım 2023 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2024 #5 Baskan66 dedi: Aynen bende onu kastettim aslında. Genişletmek için tıkla... kanka çok uzun süre geçmiş üzerinden ama bulabildin mi? Hiç olmadığı kadar önemli bir konuda ihtiyacim var da.
Baskan66 dedi: Aynen bende onu kastettim aslında. Genişletmek için tıkla... kanka çok uzun süre geçmiş üzerinden ama bulabildin mi? Hiç olmadığı kadar önemli bir konuda ihtiyacim var da.
Baskan66 Hectopat Katılım 26 Eylül 2022 Mesajlar 690 Makaleler 1 Çözümler 27 Yer İstanbul 3 Aralık 2024 #6 ApollonE dedi: kanka çok uzun süre geçmiş üzerinden ama bulabildin mi? Hiç olmadığı kadar önemli bir konuda ihtiyacim var da. Genişletmek için tıkla... Yok reis malesef bilgim yok
ApollonE dedi: kanka çok uzun süre geçmiş üzerinden ama bulabildin mi? Hiç olmadığı kadar önemli bir konuda ihtiyacim var da. Genişletmek için tıkla... Yok reis malesef bilgim yok
S Schawgen Decapat Katılım 19 Nisan 2023 Mesajlar 891 Makaleler 1 3 Aralık 2024 #7 Efekan66 dedi: Merhaba çok lazım plakadan aracın sahibini öğrenmem lazım. Ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Öğrenemezsin.
Efekan66 dedi: Merhaba çok lazım plakadan aracın sahibini öğrenmem lazım. Ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Öğrenemezsin.
7 739192 Decapat Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 1.692 Makaleler 2 Çözümler 10 3 Aralık 2024 #8 İşlem adımları: e-Devlet adresine gidin ve sisteme giriş yapın. "Araç plaka sorgulama" hizmetini bulun ve tıklayın. Sorgulamak istediğiniz plakayı girin ve "sorgula" butonuna tıklayın. Araç sahibi ve diğer araç bilgileri görüntülenecektir. Gerekli belgeler: T.C. Kimlik numarası. e-Devlet şifresi veya mobil imza. Başka bir yöntemle araç sahibi bulma. İşlem adımları: Telefonunuzdan 5664'e mesaj gönderin. Mesajın içeriğine "detay boşluk plaka numarası" yazın. Mesela detay 34ABC34. Araç sahibi ve diğer araç bilgileri içeren bir cevap alacaksınız. Ücret: Bu yöntem ile plaka sorgulama ücreti 7 TLdir.
İşlem adımları: e-Devlet adresine gidin ve sisteme giriş yapın. "Araç plaka sorgulama" hizmetini bulun ve tıklayın. Sorgulamak istediğiniz plakayı girin ve "sorgula" butonuna tıklayın. Araç sahibi ve diğer araç bilgileri görüntülenecektir. Gerekli belgeler: T.C. Kimlik numarası. e-Devlet şifresi veya mobil imza. Başka bir yöntemle araç sahibi bulma. İşlem adımları: Telefonunuzdan 5664'e mesaj gönderin. Mesajın içeriğine "detay boşluk plaka numarası" yazın. Mesela detay 34ABC34. Araç sahibi ve diğer araç bilgileri içeren bir cevap alacaksınız. Ücret: Bu yöntem ile plaka sorgulama ücreti 7 TLdir.
ApollonE Centipat Katılım 7 Kasım 2023 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2024 #9 739192 dedi: İşlem adımları: e-Devlet adresine gidin ve sisteme giriş yapın. "Araç plaka sorgulama" hizmetini bulun ve tıklayın. Sorgulamak istediğiniz plakayı girin ve "sorgula" butonuna tıklayın. Araç sahibi ve diğer araç bilgileri görüntülenecektir. Gerekli belgeler: T.C. Kimlik numarası. e-Devlet şifresi veya mobil imza. Başka bir yöntemle araç sahibi bulma. İşlem adımları: Telefonunuzdan 5664'e mesaj gönderin. Mesajın içeriğine "detay boşluk plaka numarası" yazın. Mesela detay 34ABC34. Araç sahibi ve diğer araç bilgileri içeren bir cevap alacaksınız. Ücret: Bu yöntem ile plaka sorgulama ücreti 7 TLdir. Genişletmek için tıkla... Araba senin üzerine değilse e-devletten sorgulayamiyorsun. 5664 ise şahısın ismini söylemiyor sadece marka model vs. yani ikiside ise yaramıyor.
739192 dedi: İşlem adımları: e-Devlet adresine gidin ve sisteme giriş yapın. "Araç plaka sorgulama" hizmetini bulun ve tıklayın. Sorgulamak istediğiniz plakayı girin ve "sorgula" butonuna tıklayın. Araç sahibi ve diğer araç bilgileri görüntülenecektir. Gerekli belgeler: T.C. Kimlik numarası. e-Devlet şifresi veya mobil imza. Başka bir yöntemle araç sahibi bulma. İşlem adımları: Telefonunuzdan 5664'e mesaj gönderin. Mesajın içeriğine "detay boşluk plaka numarası" yazın. Mesela detay 34ABC34. Araç sahibi ve diğer araç bilgileri içeren bir cevap alacaksınız. Ücret: Bu yöntem ile plaka sorgulama ücreti 7 TLdir. Genişletmek için tıkla... Araba senin üzerine değilse e-devletten sorgulayamiyorsun. 5664 ise şahısın ismini söylemiyor sadece marka model vs. yani ikiside ise yaramıyor.