PLANET-APU sistem iyi mi?

adolfflucianoO

Femtopat
Daha fazla  
Hocam merhaba, PLANET-APU/ AMD Ryzen 5 5500GT/ 16 GB DDR4/ 500GB NVMe M.2 SSD ben bu sistemi alacağım fakat tam bilmiyorum. Size bir sorum var, FiveM Valorant gibi oyunlarda kaç FPS alır?

Son düzenleyen: Moderatör:
12-13 bin liraya bunu almak yerine 2. elden sistem toplayın. Buna bu kadar para vermek mantıklı değil.

Hocam merhaba, planet-apu/ AMD Ryzen 5 5500gt/ 16 GB DDR4/ 500GB NVMe M.2 SSD ben bu sistemi alacağım fakat tam bilmiyorum. Size bir sorum var, FiveM Valorant gibi oyunlarda kaç FPS alır?

Hocam bu tarz PC'lerde YouTube'a yazarsanız size ortalama FPS sonuçlarını verir.

Hocam bu tarz PC'lerde YouTube'a yazarsanız size ortalama FPS sonuçlarını verir.

Bu arada stockları tükenmiş bence monitörden falan kısarak ıt-game sistemini alın

Bu arada stockları tükenmiş bence monitörden falan kısarak ıt-game sistemini alın
reis zaten sadece kasa yı alcam diğer ekipmanlar var bende

12-13 bin liraya bunu almak yerine 2. elden sistem toplayın. Buna bu kadar para vermek mantıklı değil.
dostum itopyadan baktım, sence iyi mi?

reis zaten sadece kasa yı alcam diğer ekipmanlar var bende

dostum itopyadan baktım, sence iyi mi?
Dediğim gibi nereden aldığın önemli değil. Böyle bir sisteme bu kadar para vermek yerine aynı bütçe ile 2. elden parça alarak çok çok daha iyisini toplarsın. Bu sistem seni uzun vadede mutlu etmez.

Dediğim gibi nereden aldığın önemli değil. Böyle bir sisteme bu kadar para vermek yerine aynı bütçe ile 2. elden parça alarak çok çok daha iyisini toplarsın. Bu sistem seni uzun vadede mutlu etmez.
pekiya bu fiyata nasıl bir sistem toplarım

pekiya bu fiyata nasıl bir sistem toplarım
2. Elden parça alabileceğiniz şehirleri söyleyin 2. elden parça bakayım size. Bazı parçalar sıfır bazı parçalar 2.el toplama bir sistem toplarsınız. Sizi uzun yıllar götürür.

Anakart / 3348TL
İşlemci / 2000TL
Ekran Kartı / 2900TL
SSD / 500gb 1349TL - 1TB 2195TL
Ram / 1400TL
Kasa / 900TL
PSU / 1899TL

13.800TL falan yapıyor. Valorant low ayarlarda 250-300 high ayarlarda 200-250 arası bir fps alırsınız. GTA 5'te very high ayarlarda 90FPS'in altına düşmüyor. Uzun süre işinizi görür.

Birde bu bütçede 500GB SSD kullandım fakat daha da koyabilirim diyorsanız direkt 1TB alabilirsiniz. Alamam derseniz daha sonradan ek olarak bir 500GB daha alma şansınızda var. Anakartta 2 tane m2 slotu bulunuyor.

dostum peki bu fiyatlara hangi model parçalara alabilirim sadece ram ssd tarzı parçalardan anlıyorum diğerlerinin birbiriyle uyuymunu falan pek bilmiyorum, yardımcı olur musun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…