PLANET-BLUE / i3 12100F ve Arc A750'li sistem alınır mı?

şafak eroğlu

Hectopat
Daha fazla  
Ürünün linki bu. Fiyatıı oldukça uygun ve performansı inanılmaz iyi fiyatına göre. RDR'de yüksek grafik 70 80 FPS olsun, Valorant'ta en az 300 FPS olsun bayağı iyi. Ama Intel ekran kartı olunca bir düşünüyorum. Ben laptopumu satım PC toplayacağım. Daha doğrusu hazır sistem alacağım. Bana fiyat olarak tek uyan bu alınır mı? Genelde Valorant Apex LoL oynuyorum ama RDR falan da oynarım. Zaman zaman laptopumu satmamın sebebi hem eskimesi hem de FPS oyunlarında küçük ekrandan laptopla rahat olmuyor. 17 inç ekran sonuçta. Bir de uzak kalıyor. Performansı da o kadar iyi değil.

RKY / RYZEN 5 5500/ RX 6600 / 512 GB NVME M2 SSD / 16 GB 3200 MHZ DDR4 RGB GAMING OYUNCU BİLGİSAYARI bunu al. Intellerde cok sorun var ekran karti olarak.

Eger bunu alamazsan bunu al ama PSU atom bombasi. Degisitirilmeli sonradan.

Bütçem 12.hatalarda zamanla azalacaktır diye düşünüyorum ona 12 verip kasayı riske atmak istemem.

@şafak eroğlu Bence sonradan degistirecekseniz 6600 mantikli. Arc A750 hatali. 6600 daha stabil.

@şafak eroğlu toplama ister misiniz? 6600 ikinci el sekilde toplayabilirim.

ayrıca 144 hz moitör alıcağım arada fediğim gibi rdr spiferman falan oynarım 60 fps açsa yeter bu bütçeye bence baya iyi gibi ama intel olunca dediğim gibi.

@şafak eroğlu Bence sonradan degistirecekseniz 6600 mantikli. Arc A750 hatali. 6600 daha stabil.

@şafak eroğlu toplama ister misiniz? 6600 ikinci el sekilde toplayabilirim.
2. el ilerde problem olunrsa istemem mümkünse sıfır güç kaynağını ne kadara değiştiririm neyle değiştirmeliym

Sadece ekran karti 2. el olacak. Ve kaliteli giris seviye olacak. İster misiniz? Eger 6600 sistemi alip guc kaynagi sonradan degistirilecekse PK550D bakilabilir.

Hocam 2 sorum var birincisi 12 TL olan sistemi alırsam güç kaynağının ne gibi riskleri olabilir ikincisi 2. el elkran kartının ne gi sıkıntısı olabilir kaç yıl götürür.

Hocam 2 sorum var birincisi 12 TL olan sistemi alırsam güç kaynağının ne gibi riskleri olabilir ikincisi 2. el elkran kartının ne gi sıkıntısı olabilir kaç yıl götürür.

Sistemi bozabilir ya da kendisi bozulabilir ama kesin degil tabii, Allah bilir. 2. el ekran karti ise testleri yapilmis ilan atabilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…