B bblokee Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Şubat 2017 Mesajlar 1.159 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2023 #11 Snowsat dedi: Türkiye'de geçerli değil. Şu indirimleri atarken bir inceleyip atın. Eki Görüntüle 2047255 Genişletmek için tıkla... Attığı zaman geçerliydi. Ben alıp etkinleştirmiştim, arkadaşın suçu yok. Son düzenleyen: Moderatör: 10 Aralık 2023
Snowsat dedi: Türkiye'de geçerli değil. Şu indirimleri atarken bir inceleyip atın. Eki Görüntüle 2047255 Genişletmek için tıkla... Attığı zaman geçerliydi. Ben alıp etkinleştirmiştim, arkadaşın suçu yok.
AhmetKonyaspor Decipat Katılım 2 Haziran 2023 Mesajlar 2.266 Çözümler 7 10 Aralık 2023 #12 bblokee dedi: Attığı zaman geçerliydi ben alıp etkinleştirmiştim arkadaşın suçu yok. Genişletmek için tıkla... Yok hâlâ da geçerli. Sadece arkadaşın kartını kabul etmemiş site. Kabul görmeyen ülkeler arasında Türkiye belirtilmemiş. Türkmenistan var, o da bizi bağlamaz zaten. Son düzenleyen: Moderatör: 10 Aralık 2023
bblokee dedi: Attığı zaman geçerliydi ben alıp etkinleştirmiştim arkadaşın suçu yok. Genişletmek için tıkla... Yok hâlâ da geçerli. Sadece arkadaşın kartını kabul etmemiş site. Kabul görmeyen ülkeler arasında Türkiye belirtilmemiş. Türkmenistan var, o da bizi bağlamaz zaten.
P Paister Megapat Katılım 12 Ağustos 2014 Mesajlar 981 10 Aralık 2023 #13 Snowsat dedi: Türkiye'de geçerli değil şu indirimleri atarken bi inceleyip atın Eki Görüntüle 2047255 Genişletmek için tıkla... İnceleyip attım zaten dostum, verdiğin ekran görüntüsünde ise yazan şey şu: Bu ürünün anahtarları sadece alıcının satın aldığı ülkede kullanılabilir ve belirtilen ülkelerde yayıncının isteği üzerine kullanılamaz. İngilizce bilmiyorsanız bile Google Translate önerebilirim. Google Translate Google's service, offered free of charge, instantly translates words, phrases, and web pages between English and over 100 other languages. translate.google.com Son düzenleyen: Moderatör: 10 Aralık 2023
Snowsat dedi: Türkiye'de geçerli değil şu indirimleri atarken bi inceleyip atın Eki Görüntüle 2047255 Genişletmek için tıkla... İnceleyip attım zaten dostum, verdiğin ekran görüntüsünde ise yazan şey şu: Bu ürünün anahtarları sadece alıcının satın aldığı ülkede kullanılabilir ve belirtilen ülkelerde yayıncının isteği üzerine kullanılamaz. İngilizce bilmiyorsanız bile Google Translate önerebilirim. Google Translate Google's service, offered free of charge, instantly translates words, phrases, and web pages between English and over 100 other languages. translate.google.com