Dostlar merhaba Modart x7 stokları bittiği için İtoyadan Planet Comet modelini İ5 ekleyerek sipariş etmiştim fakat bugün modart x7'nin eklendiğini gördüm Planet'i iptal edip Modart X7 modelinimi sipariş etsem bide size danışmak istedim yardımcı olursanız çok sevinirim iyi sosyaller.
Planet Comet
ModArt X7
Neden Vento hocam?Kesinlikle deger iptal etmeye, ama Vento yapilmali.
Neden Vento hocam?
PSU atom bombasi cunku. Vento olan hem kasa daha guzel, hem de FSP PSU var.
25kya bütçeye bu PC'de hangi değişiklikler yapılmalı.
Veya başka bir PC öneriniz var mı?
Hocam merhaba size birşey danışmak istiyorum siteye yeni bir sistem eklendi acaba bunumu alsam modart X7'yimi kararsız kaldım işlemcide yükseltme yapabilirim hangisini tavsiye ediyorsanız onu alayımVULCAN-7500F / AMD Ryzen 5 7500F MPK / GALAX GeForce RTX 4060 Ti 1-Click OC 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
VULCAN-7500F Powered by GG temasıyla hazırlanmış sistem tavsiyesidir. GALAX RTX Ti 4060 8GB ekran kartı ile oluşturulmuştur.www.gaming.gen.tr
Hocam merhaba size bir şey danışmak istiyorum siteye yeni bir sistem eklendi acaba bunumu alsam ModArt X7'yimi kararsız kaldım işlemcide yükseltme yapabilirim hangisini tavsiye ediyorsanız onu alayım.
Sistem
Aynen bende öyle düşünmüştüm hocam işlemciyi yükseltme şansım var sizce yükselteyimmi mevcut olanmı kalsın1K daha fazlaya vermeye gerek yok bence. Onu alabilirsin.
Aynen ben de öyle düşünmüştüm hocam işlemciyi yükseltme şansım var sizce yükselteyim mi mevcut olan mı kalsın.