PLANET-UNI i5 12400F RTX 3060 Ti sistem nasıldır?

Render gibi işlerle ugrasilmiyor ve sadece oyun oynaniyor ise 8 GB VRAM'e sahip bu kartlar ileride kesinlikle VRAM ile alakalı sorun yasatacaktir.

1080P'de pek yaratmaz. 8 GB günümüzdeki ve önümüzdeki 1-2 seneki oyunların %95'inde ideal performansı verecektir. Arada 1-2 sakat oyun çıkar, onları da ciddiye almaya gerek yok.

Render gibi işlerle ugrasilmiyor ve sadece oyun oynaniyor ise 8 GB VRAM'e sahip bu kartlar ileride kesinlikle VRAM ile alakalı sorun yasatacaktir.
Şuanki bütçemle en fazla bunu alabiliyorum 3070 vs bütçem kaldırmaz

8 GB VRAM 3060 Ti için yetersiz, neredeyse her 3060 Ti, 3070, 3070 Ti ve 4060 Ti alınır mı? Konularında bunu belirtiyorum.

4 GB VRAM için işlemciden işlemci gibi parçalardan kısıyorsun. NVIDIA'da daha az VRAM kullanımı bazı oyunlarda AMD'ye göre.

Hayır, MLD SSD'ler vadettiği okuma/yazma hızını vermiyor çünkü.
Hocam bu sistemde eksik yada yetersiz birşey varmı ekran kartı ve işlemciyle oynayamam diğerleriyle oynamama gerek varmı bu sistem beni kaç sene götürür

Hocam bu sistemde eksik ya da yetersiz bir şey var mı ekran kartı ve işlemciyle oynayamam diğerleriyle oynamama gerek var mı bu sistem beni kaç sene götürür

SSD'yi 970 EVO Plus veya KC3000 yapmanız yeterli olacaktır. Aradaki fiyat farkına kesinlikle degecektir.

İsterseniz anakarti B660 olarak da değiştirebilirsiniz. H610'a göre daha çok slot seçeneği vardır kendisinin.

Son düzenleme:
SSD'yi 970 EVO Plus veya KC3000 yapmanız yeterli olacaktır. Aradaki fiyat farkına kesinlikle degecektir.

İsterseniz anakarti B660 olarak da değiştirebilirsiniz. H610'a göre daha çok slot seçeneği vardır kendisinin.
Senin dediğin ssd değişimini yaparsam kaç yıl bu sistemle giderim sence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…