Planet VPN güvenilir mi?

Dany1

Centipat
Daha fazla  
Roblox oynamak için PC'ye planet VPN kuracaktım ne olur ne olmaz diyerek Google'dan yorumlarına baktım tüm yorumlar iznim yok vb. şekildeydi. Arkadaşlarım güvenilir hızlı falan dedi ama emin olamadım.

1.1.1.1 planet ya da Proton dediler şu anda denemediğim tek VPN planet kaldı güvenilir mi denesem sıkıntı olur mu yani.

Deneseniz bile ping sorunu yaşarsınız. Güvenilirlik konusunda bilgim yok. GoodbyeDPI hem açık kaynak hem de güvenilir. Hıza ve pinge de etkisi yok. GoodbyeDPI denemenizi öneririm.

Deneseniz bile ping sorunu yaşarsınız. Güvenilirlik konusunda bilgim yok. GoodbyeDPI hem açık kaynak hem de güvenilir. Hıza ve pinge de etkisi yok. GoodbyeDPI denemenizi öneririm.

Proton çalışmıyor gibiydi. Aşırı kasıyordu ve oyun yüklenmiyordu. 1.1.1.1 direk Roblox'u açmadı planet deneyeceğim şimdi.

Proton kullanırken hollanda ülkesine bağlantı kurduğuna emin olmalısın çünkü NL sunucularının sunucu yükü genel olarak %45 ile %55 oranında yeşil ve hızlı bölgedesin demek. Japonya konumuna atadıysa sunucu yükü %90 ile karşılaşma imkanın oldukça yüksek hem uzak sunucu hem de yoğun olmasından dolayı çalışmıyor kasıyor demene şaşırmadım. 1.1.1.1 Cloudflare WARP hızlı değil yavaş da değil işlevsiz. Planet yerine WARP öneririm ama en iyisi Proton. ByeDPI kullanınca da ışık hızına ulaşmıyoruz ping değerleri Proton VPN ile aynı tek yönleri methodlarının farklı olması GoodByeDPI açık kaynak Proton'un ne olduğu belli.

Az çok bilginiz varsa kendi VPN sunucunuzu da kurabilirsiniz. AWS üzerinden ücretsiz bir test hesabı açarak (sanal kart ile açmanızı öneririm) sanal sunucu alabilirsiniz ve içerisine OpenVPN kurarak kendi sunucunuza kurulum yapabilirsiniz. Ancak hiç uğraşmayın arkadaşın dediği gibi de GoodbyeDPI indirin geçin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı