Planet Zoo alınır mı?

Framboğaz

Hectopat
Daha fazla  
Hayvanat bahçesi kurmaya yönelik bir oyun detayları oldukça fazla lakin Türkçe dil seçeneği eklememişler onlarca dil var bir tek Türkçe yok bu yapımcıya biraz da olsa ırk ayrımcılığı yapıyor diyebiliriz. Önceki oyunlarında da yoktu insanlar 3 yıldır Türkçe dil desteği diye bas bas bağırmalarına rağmen yine de eklenmemiş. Şimdi bu oyuna 45TL vermeye değer mi? Siz ne diyorsunuz alınır mı?

Adamların oyunu 45 dolar, TL'ye çevirirsen 900 lira civarı yapıyor. Türkiye'de 180 liraya sattıkları oyun adamlar için çerez parası bile değil. Ben yurtdışında oyun çıkarıyor olsam ben de Türkçe dili eklemezdim. Irkçılık diye sızlanacağınıza adamların 20 liraya tekabül eden doları 4 liradan hesaplamasına şükredin.

Oyunla ilgili olarak; her kesime hitap etmeyebilir. İnşaat ve yönetme tarzı oyunları seviyorsanız hoşunuza gidecektir. Oyuna doğrudan eklemek yerine DLC olarak çıkarttıkları hayvanların sayısı biraz can sıkıcı ama onun dışında gayet eğlenceli bir oyun. Dediğim gibi bu tür oyunları seven birisi için 45 liraya hayli hayli değer.

Adamların oyunu 45 dolar, TL'ye çevirirsen 900 lira civarı yapıyor. Türkiye'de 180 liraya sattıkları oyun adamlar için çerez parası bile değil. Ben yurt dışında oyun çıkarıyor olsam ben de Türkçe dili eklemezdim. Irkçılık diye sızlanacağınıza adamların 20 liraya tekabül eden doları 4 liradan hesaplamasına şükredin.

Oyunla ilgili olarak; her kesime hitap etmeyebilir. İnşaat ve yönetme tarzı oyunları seviyorsanız hoşunuza gidecektir. Oyuna doğrudan eklemek yerine DLC olarak çıkarttıkları hayvanların sayısı biraz can sıkıcı ama onun dışında gayet eğlenceli bir oyun. Dediğim gibi bu tür oyunları seven birisi için 45 liraya hayli hayli değer.

Her ne kadar 45 dolar olsa bile bu gibi detaylı oyunlara bir ülkeye satışını yapacaksan çıkartman gerekir. İsteklere kulak asmaması biraz kötü bir duruma sokuyor biz Türk oyuncuları, fiyatlandırmaya gelecek olursak evet yine de düşünmeyi az da olsa ihmal etmemişler 2019 da çıkan bu oyun 180TL'den satılıyor ama o zamanlar dolar 2TL bandından gösteriliyordu sanırsam. Zam gelmesi çok olası bir oyun ama eğer ki zam gelirse geldiği gün Türkçe dilinin oyuna eklenmesini istemekten başka çare kalmıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı