AzimTR Decapat Katılım 29 Aralık 2022 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ekim 2023 #1 Daha geçen hafta VPN kullanarak çok rahat giriyordum. Şimdi nedense VPN ile de giremiyorum. Opera GX ile de denedim ama olmadı. Son düzenleyen: Moderatör: 15 Ekim 2023
Daha geçen hafta VPN kullanarak çok rahat giriyordum. Şimdi nedense VPN ile de giremiyorum. Opera GX ile de denedim ama olmadı.
2 286545 Kilopat Katılım 10 Kasım 2019 Mesajlar 1.211 Çözümler 3 15 Ekim 2023 #2 Demek ki sitede sorun var. Planetdp.org Down or Just Me ? Planetdp down? Check whether Planetdp.org server is down right now or having outage problems for everyone or just for you. www.isitdownrightnow.com
Demek ki sitede sorun var. Planetdp.org Down or Just Me ? Planetdp down? Check whether Planetdp.org server is down right now or having outage problems for everyone or just for you. www.isitdownrightnow.com
AzimTR Decapat Katılım 29 Aralık 2022 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ekim 2023 #3 286545 dedi: Demek ki sitede sorun var. Planetdp.org Down or Just Me ? Planetdp down? Check whether Planetdp.org server is down right now or having outage problems for everyone or just for you. www.isitdownrightnow.com Genişletmek için tıkla... anladım teşekkürler.
286545 dedi: Demek ki sitede sorun var. Planetdp.org Down or Just Me ? Planetdp down? Check whether Planetdp.org server is down right now or having outage problems for everyone or just for you. www.isitdownrightnow.com Genişletmek için tıkla... anladım teşekkürler.
S sanksrist Hectopat Katılım 9 Ağustos 2022 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2023 #4 Umarım kapanmamıştır...
2 286545 Kilopat Katılım 10 Kasım 2019 Mesajlar 1.211 Çözümler 3 6 Kasım 2023 #5 sanksrist dedi: Umarım kapanmamıştır... Genişletmek için tıkla... Bende sayfa açılmıyor. Zaten serverı da down görünüyor.
sanksrist dedi: Umarım kapanmamıştır... Genişletmek için tıkla... Bende sayfa açılmıyor. Zaten serverı da down görünüyor.
Babico Megapat Katılım 5 Nisan 2014 Mesajlar 50 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenim Görevlisi 7 Kasım 2023 #6 Konuyla alakalı böyle bir bilgi var ama sonuca ulaşılmadı hala sanırım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Konuyla alakalı böyle bir bilgi var ama sonuca ulaşılmadı hala sanırım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Fikop Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Kasım 2019 Mesajlar 1.962 Çözümler 1 18 Mart 2024 #7 Hortlamış olacak ancak kapandılar mı?
2 286545 Kilopat Katılım 10 Kasım 2019 Mesajlar 1.211 Çözümler 3 19 Mart 2024 #8 Fikop dedi: Hortlamış olacak ancak kapandılar mı? Genişletmek için tıkla... Ben de giremiyorum; site hacklenmiş, geri toparlayamamışlar diye bir şey okudum. Yani bitti gibi.
Fikop dedi: Hortlamış olacak ancak kapandılar mı? Genişletmek için tıkla... Ben de giremiyorum; site hacklenmiş, geri toparlayamamışlar diye bir şey okudum. Yani bitti gibi.
LazJedi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 4.732 Makaleler 1 Çözümler 56 Yer 500 Republica 19 Mart 2024 #9 286545 dedi: Ben de giremiyorum; site hacklenmiş, geri toparlayamamışlar diye bir şey okudum. Yani bitti gibi. Genişletmek için tıkla... Böyle güzel oluşumların sonu neden hep kötü bitiyor..
286545 dedi: Ben de giremiyorum; site hacklenmiş, geri toparlayamamışlar diye bir şey okudum. Yani bitti gibi. Genişletmek için tıkla... Böyle güzel oluşumların sonu neden hep kötü bitiyor..
CanerOvet Hectopat Katılım 21 Kasım 2020 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Veteriner Hekim 29 Mayıs 2024 #10 Site maalesef kapatılmış. Yurt dışına yapılan binlerce telif ihbarı yüzünden geri dönülemez bir şekilde kapatıldı.
Site maalesef kapatılmış. Yurt dışına yapılan binlerce telif ihbarı yüzünden geri dönülemez bir şekilde kapatıldı.