7 726124 Centipat Katılım 28 Ekim 2023 Mesajlar 1.723 Çözümler 8 24 Mart 2024 #11 Aloe Vera dedi: IPad'e, Apple Pencil ile not almakla, deftere kalemle not almak arasında dağlar kadar fark yok hocam. IPad'in artısı taşınabilir olması. Genişletmek için tıkla... Kağıt kalem kullanmak ne kadar konforluysa iPadi kağıt olarak görüp birde kalemle not tutmak aynı şey bu dediğim resim çizeceksen iyidir ama. Chitose dedi: Notion güzeldir ama çevrim dışı kullanılmıyor. Çevrimi dışı en iyi alternatif Obsidian. Genişletmek için tıkla... Çevrimiçi olarak notion arayüzü daha çok seviyorum ben obsidian çok karmaşık geliyor bana.
Aloe Vera dedi: IPad'e, Apple Pencil ile not almakla, deftere kalemle not almak arasında dağlar kadar fark yok hocam. IPad'in artısı taşınabilir olması. Genişletmek için tıkla... Kağıt kalem kullanmak ne kadar konforluysa iPadi kağıt olarak görüp birde kalemle not tutmak aynı şey bu dediğim resim çizeceksen iyidir ama. Chitose dedi: Notion güzeldir ama çevrim dışı kullanılmıyor. Çevrimi dışı en iyi alternatif Obsidian. Genişletmek için tıkla... Çevrimiçi olarak notion arayüzü daha çok seviyorum ben obsidian çok karmaşık geliyor bana.
Dursun Papi Hectopat Katılım 3 Ağustos 2021 Mesajlar 680 30 Temmuz 2024 #12 Anonymus1108 dedi: Evernote kullanabilirsin. Bende kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam evernote’da sadece 1 cihazda kullanma hakkı mı verdiler ücretsiz versiyonda?Çünkü cihaz kaldırın diyor notlarımı göstermiyor.2 cihaz kayıtlı şu anda.
Anonymus1108 dedi: Evernote kullanabilirsin. Bende kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam evernote’da sadece 1 cihazda kullanma hakkı mı verdiler ücretsiz versiyonda?Çünkü cihaz kaldırın diyor notlarımı göstermiyor.2 cihaz kayıtlı şu anda.