vRos Hectopat Katılım 29 Aralık 2020 Mesajlar 386 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2021 #1 Arkadaşlar şu siteden kendi il ilçeme baktım. Türk Telekomünikasyon A.Ş. Değerli Hissettirir www.turktelekom.com.tr Ama bir şey anlamadım 1 2 gündür internet yavaş ciddi anlamda. "4.5G ses, 2G ses ve data servıslerı, 3G ses ve data servıslerı, 4.5G data" Burada mobil içinmi yoksa altyapı içinmi çalışma var bilgilendirir misiniz? İl: İstanbul. İlçe: Sultangazi.
Arkadaşlar şu siteden kendi il ilçeme baktım. Türk Telekomünikasyon A.Ş. Değerli Hissettirir www.turktelekom.com.tr Ama bir şey anlamadım 1 2 gündür internet yavaş ciddi anlamda. "4.5G ses, 2G ses ve data servıslerı, 3G ses ve data servıslerı, 4.5G data" Burada mobil içinmi yoksa altyapı içinmi çalışma var bilgilendirir misiniz? İl: İstanbul. İlçe: Sultangazi.
sleepinnice Centipat Katılım 13 Kasım 2020 Mesajlar 2.307 Çözümler 9 Yer jett ile dash atıyor. 9 Nisan 2021 #2 Hocam bu gün "Tüm Uygulamalarda" çalışma varmış, o yüzden yavaş olabilir.
vRos Hectopat Katılım 29 Aralık 2020 Mesajlar 386 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2021 #3 sleepinnice dedi: Hocam bu gün "tüm uygulamalarda" çalışma varmış, o yüzden yavaş olabilir. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.
sleepinnice dedi: Hocam bu gün "tüm uygulamalarda" çalışma varmış, o yüzden yavaş olabilir. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.