emre312 Hectopat Katılım 25 Şubat 2014 Mesajlar 143 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2017 #1 İkisi arasında kaldım. Hangisini almalıyım? Sharkoon kablo yapısı ve malzeme kalitesi daha iyi gibime geldi. Tavsiyelerinizi bekliyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 18 Aralık 2017
İkisi arasında kaldım. Hangisini almalıyım? Sharkoon kablo yapısı ve malzeme kalitesi daha iyi gibime geldi. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Sylveon Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Temmuz 2017 Mesajlar 21.895 Makaleler 7 Çözümler 50 Yer Kalos Region 18 Aralık 2017 #2 Sharkoon RUSH ER2 kullanıyorum ürünler donanımsal olarak aynı sadece dış görünüşleri farklı memnunum. Sharkoon Skileer SGH1 alırsanız beklerseniz beklemek istemezseniz Sharkoon RUSH ER2 alabilirsin. Sharkoon RUSH ER2 İncelemesi Sharkoon RUSH ER2 Detaylı İnceleme
Sharkoon RUSH ER2 kullanıyorum ürünler donanımsal olarak aynı sadece dış görünüşleri farklı memnunum. Sharkoon Skileer SGH1 alırsanız beklerseniz beklemek istemezseniz Sharkoon RUSH ER2 alabilirsin. Sharkoon RUSH ER2 İncelemesi Sharkoon RUSH ER2 Detaylı İnceleme