Emocan2392u Femtopat Katılım 19 Nisan 2023 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2023 #1 FIFA 23 oynarka R2 L2 tuşları birdenbire sertleşiyor ve kısa sürede yumuşuyor. Acaba neden? 2 kontrolcüde de denedim ama yine de ayni.
FIFA 23 oynarka R2 L2 tuşları birdenbire sertleşiyor ve kısa sürede yumuşuyor. Acaba neden? 2 kontrolcüde de denedim ama yine de ayni.
OguzhanAlk4N Hectopat Katılım 3 Temmuz 2019 Mesajlar 88 16 Temmuz 2023 #2 Adaptive triggerdan mı bahsediyorsun?
applefanboy Decapat Katılım 27 Mart 2023 Mesajlar 370 Makaleler 2 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2023 #3 Hocam PS5 kullanıyorsanız adaptif trigger denen muhabbet nasıl kapatılır bilmiyorum kapatılmayadabilir.
Hocam PS5 kullanıyorsanız adaptif trigger denen muhabbet nasıl kapatılır bilmiyorum kapatılmayadabilir.
Frik Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Haziran 2019 Mesajlar 1.264 Makaleler 2 Çözümler 4 16 Temmuz 2023 #4 applefanboy dedi: Hocam PS5 kullanıyorsanız adaptif trigger denen muhabbet nasıl kapatılır bilmiyorum kapatılmayadabilir. Genişletmek için tıkla... Kontrolcü ayarlarında en alttan kapatabilir.
applefanboy dedi: Hocam PS5 kullanıyorsanız adaptif trigger denen muhabbet nasıl kapatılır bilmiyorum kapatılmayadabilir. Genişletmek için tıkla... Kontrolcü ayarlarında en alttan kapatabilir.
R Reatcar Picopat Katılım 3 Temmuz 2023 Mesajlar 48 Çözümler 1 17 Temmuz 2023 #5 Ana menüde PS tuşuna bas aşağıda kontrollerının olduğu yere gel. Kontrol cihazı ayarlarından "Adaptive trigger" ı kapalı konuma getirirsen tetik hissiyatı kapanır
Ana menüde PS tuşuna bas aşağıda kontrollerının olduğu yere gel. Kontrol cihazı ayarlarından "Adaptive trigger" ı kapalı konuma getirirsen tetik hissiyatı kapanır
zeldany Decapat Katılım 1 Ocak 2023 Mesajlar 859 Çözümler 7 17 Temmuz 2023 #6 Futbolcular yorulduğunda koşmakta zorlanacağı için sertleşiyor. Bu sayede o futbolcunun yorulduğunu anlayıp değişiklik yapabiliyorsun.
Futbolcular yorulduğunda koşmakta zorlanacağı için sertleşiyor. Bu sayede o futbolcunun yorulduğunu anlayıp değişiklik yapabiliyorsun.