Plastik ağırlık alınır mı?

• Konuyu başlatan 356280
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 15
  • Görüntüleme 2.871
Makaleler
9
Ufak çaplı bir homegym kuruyorum. Çokça ağırlık alacağımdan metal alırsam pahalıya çıkıyor. O yüzden plastik almayı düşündüm.
Kullananlar varsa önerir mi, ne gibi dezavantajları var?

Ufak çaplı bir homegym kuruyorum. Çokça ağırlık alacağımdan metal alırsam pahalıya çıkıyor. O yüzden plastik almayı düşündüm.
Kullananlar varsa önerir mi, ne gibi dezavantajları var?
Ağırlık artıramazsın yani hep sabit ağırlık kullanırsın. Ha başlangıç için iyi olur ancak homegym için plakaları plastik dahi olsa metal demir olursa daha iyi olur. Ağırlığın değişebileceği halter setleri yani.

Plastik derken tak çıkart yapılanlar mı yoksa düz plastik dambıllar mı? Tak çıkart yapılanlarsa sürekli takıp çıkartmak biraz zorluyor başka bir olayı yok. Ağırlık ağırlıktır emin ol spor salonlarının en lüks ağırlıklarından hiçbir farkı yok.

Dumbell degil, sadece agirlik diskleri. Onlari da metal barlara takmayi dusunuyordum, uyar mi?

5kg mavi dambıllardan almayacak mısın?

Hayir, plastik disk agirliklari.
Su tarz. Sunlari metal barlara takabilir miyim?
Elimdeki bar:

Dumbell degil, sadece agirlik diskleri. Onlari da metal barlara takmayi dusunuyordum, uyar mi?

Hayir, plastik disk agirliklari.
Su tarz. Sunlari metal barlara takabilir miyim?
Elimdeki bar:
Uyar 28mm. Bar da 28mm. Bence uyar yani.

Yurt dışında yaşıyor büyük ihtimalle.

Evet, yurt dışında yasiyorum.
Elimde 2 dumbell bari ve bir uzun bar var.

Sundan 2 tane:

Ve bu:
https://www.skroutz.gr/s/19754652/A...-F28mm-7kg-Mikous-140cm-me-Vidota-Kolara.html

Bunlara disk alacagim. Dumbellari 25+25 yapmak istiyorum, barida en az 80-100 Kg'ye kadar cikartmak istiyorum.
O yuzden plastik agirlik diskleri almak istiyorum. Metaller bayagi pahaliya cikiyor.

@Jesus Wicked İlla vardır ülkesinde bu tarz setler. Riske gerek yok gerçekten de farklı olabiliyorlar benim gibi paran çöpe gider sonra.
Uymasi pek sikinti degil, 1 tane alip denerim.
Bu plastikler iyi midir ama?
Diskler su tarz:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı