Okey takımı bakarken plastik ve ahşap okey takımlarının olduğunu gördüm. Okey takımına çok da masraf etmek istemiyorum. 500 TL aralığındaki alacağım plastik okey takımının kalitesi nasıl olur? Tatmin eder mi? İşe yarar mı?
Okey takımı bakarken plastik ve ahşap okey takımlarının olduğunu gördüm. Okey takımına çok da masraf etmek istemiyorum. 500 TL aralığındaki alacağım plastik okey takımının kalitesi nasıl olur? Tatmin eder mi? İşe yarar mı?
Istakalar bazen kırılıyor, bizim evdekiler plastik ve 4 ıstakanın 2 sinin altı kırık. Bazen içine taş kaçıyor ve kırıldıkları için görünüş olarak iyi değil ama iş yapıyor mu yapıyor.
Gelecek olan misafirler taşları ıstakaya sert vurup sert oynuyorsa ana kapılıp plastik alma. Ayrıyeten hissiyat kaybı yaşatır. Bir kere verip iyi bir ıstaka ve taş takımı olan okey takımı almak daha mantıklı. En azından uzun süreli olur. Taşlar elden kaydıkça pudralar geçersin.