Artık fazla oynamadığım için satıyorum. Plat-2'dir ve 2. sezondaki tüm ürünler açılmıştır. 1. sezon sonu kartı vardır. Cypher ve Viper dışında açılmayan Hero yoktur. Reyna, Phoenix, killjoy kontratları tamamıyla bitirilmiştir. Yanında mail, şifre, isim değiştirilebilir. Yanında gelen LoL hesabı da 45 Lvl'dir. Hesapta 10 TL değerinde VP(Valorant points) de vardır. Fiyat 150 TL. Pazarlık vardır.
Mail: mehmet.zahid36@gmail.com
Tel. No: 0545 811 1448.
Diğer satılık ürünlerim;
www.technopat.net
www.technopat.net
www.technopat.net
Güven konusunda sıkıntınız olmasın.
Mail: mehmet.zahid36@gmail.com
Tel. No: 0545 811 1448.
Diğer satılık ürünlerim;
Satılık: Sapphire RX 550 4 GB
Fiyat olarak 390 TL düşünüyorum. Daha ucuza indiremem 4 GB çünkü. Fabrika çıkışlı overclock mevcuttur. Kutusu maalesef yırtık ve garantisi vesaire bulunmuyor. Alana hayırlı olsun. Tokat/Erbaa. Güncel 430 TL.
Satılık: GTA 5 Social Club Hesabı (E-Posta ve Şifre değiştirilebilir)
Arkadaşlar hesap 2015 kayıtlıdır. Arkadaşımdan satın almıştım ve e-posta, şifresini değiştirmiştim. İsterseniz hesabın, yani karakterin ismini de değiştirebilirsiniz. Plati.ru gibi yerlerin hesaplarıyla karşılaştırılamaz ki zaten e-posta ve şifre değişimi olanağı var. Eğer detaylı konuşmak...
Satılık: Popüler Oyunlara Sahip Steam Hesabı
Steam Community :: KePUBG Celal Profil linki budur. Resimleri açıklamaya koyuyorum. Steam Calculator verileri aşağıdadır. Hesapta ekstra 30 TL mevcuttur. CS:GO VAC ban vardır(Diğer oyunları etkilemiyor). Tek tek hesap değerini ölçebilirsiniz. Ücretsiz aldığım oyunları ve CS:GO'yu (VAC Ban olduğu...
Güven konusunda sıkıntınız olmasın.