Dranzer Hectopat Katılım 1 Temmuz 2014 Mesajlar 165 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 31 Ekim 2015 #1 Merbaha arkadaşlar LOL oynamadığım için satmaya karar verdim. Önceden @Saykopat adlı kullanıcıya ürün satmıştım. Güven sorununuz olmasın. Satılık - Arma 3 Extended Edition Ödeme yolu olarak Paypal düşünüyorum. Takas olarakta CS:GO 250 TL civarında bir bıçak istiyorum. Fiyat:250 TL 11 Kasımda Şanlı Sivir kostümü gelecektir. İletişim: Emre Hacıoğlu | Facebook Son düzenleyen: Moderatör: 31 Ekim 2015
Merbaha arkadaşlar LOL oynamadığım için satmaya karar verdim. Önceden @Saykopat adlı kullanıcıya ürün satmıştım. Güven sorununuz olmasın. Satılık - Arma 3 Extended Edition Ödeme yolu olarak Paypal düşünüyorum. Takas olarakta CS:GO 250 TL civarında bir bıçak istiyorum. Fiyat:250 TL 11 Kasımda Şanlı Sivir kostümü gelecektir. İletişim: Emre Hacıoğlu | Facebook
Hezarfencik Hectopat Katılım 18 Ekim 2015 Mesajlar 63 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2015 #2 Bronz 5 hesap üstüne bir de bronz 4 hesap versem? Son düzenleyen: Moderatör: 6 Kasım 2015