The chosenone Hectopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 136 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2022 #1 Arkadaşlar plateup aynı bilgisayardan 2 kişi ile oynanır mı? Yani birisi aşçıyı kontrol edecek. Diğeri de servisi yapacak şeklinde.
Arkadaşlar plateup aynı bilgisayardan 2 kişi ile oynanır mı? Yani birisi aşçıyı kontrol edecek. Diğeri de servisi yapacak şeklinde.
KingKral0703 Decapat Katılım 24 Temmuz 2022 Mesajlar 218 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2023 #2 Hocam çok basit bir sorunun cevabını kimse vermemiş ve Steam'de de yazıyor zaten remote play together diye.
Hocam çok basit bir sorunun cevabını kimse vermemiş ve Steam'de de yazıyor zaten remote play together diye.
The chosenone Hectopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 136 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2023 #3 KingKral0703 dedi: Hocam çok basit bir sorunun cevabını kimse vermemiş ve Steam'de de yazıyor zaten remote play together diye. Genişletmek için tıkla... Ben soruyu sorduğumu unuttum
KingKral0703 dedi: Hocam çok basit bir sorunun cevabını kimse vermemiş ve Steam'de de yazıyor zaten remote play together diye. Genişletmek için tıkla... Ben soruyu sorduğumu unuttum
KingKral0703 Decapat Katılım 24 Temmuz 2022 Mesajlar 218 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2023 #4 The chosenone dedi: Ben soruyu sorduğumu unuttum Genişletmek için tıkla... Neredeyse 1 yıl geçmiş hala oynuyonmu.
The chosenone dedi: Ben soruyu sorduğumu unuttum Genişletmek için tıkla... Neredeyse 1 yıl geçmiş hala oynuyonmu.