Sürprizbozan Platform 2 hakkında spoiler verebilir misiniz?

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Zed34

Centipat
Daha fazla  
Platform 2 hakkında spoiler verebilir misiniz arkadaşlar? Teşekkür ederim. 1. filmi izledim, 2. filmi hiç izlemek istemiyorum ama merak da ediyorum. Bağlantı var mı? Sonunda ne oluyor? Kurtuluyorlar mı? Orası neresi? Neden oradalar? Gibi birçok sorum var ve bildiğiniz üzere Netflix vb platformların film dizilerinin ne altında yorum konuşma kısmı var. Ne de içerik üreticileri bunlarla ilgili video pek çekmiyor. Tekrardan teşekkür ederim.

Platform 2 ilk filmin öncesinde geçiyor. Sonunda ölen insanların buluştuğu yer gibi bir şeydi orası. İlk filmin ana karakteri ikinci filmin ana karakteri kardeş veya sevgiliydi baya oldu izleyeli tam hatırlayamadım. Bu platform aslında deney gibi bir şey. Her gelen grupta biri çıkıp kendi hayatını feda ediyor ve 333. katta bulunan çocuğu kurtarıyor test gibi bir şey. İngilizce kaynaklarda anlatıyordu biraz araştırırsan daha detaylı bulabilirsin.

Deney ve ölen kişilerin gittiği yer diyorsun orayı anlamadım

Deney ve ölen kişilerin gittiği yer diyorsun orayı anlamadım
Platformu yapanların amacı insanları oraya koyup en son kata da bir çocuk yerleştiriyorlar bu sayede düzeni sağlamak için en alt kata inenler çocuğu buluyor ve kurtarmak için kendi hayatını feda ediyor. Filmin sonunda ise ana karakter ve ilk filmin ana karakterini gördüğümüz yer aslında ölen insanları metaforik olarak anlatıyor ikinci film öncesinde geçtiği için ilk filmdeki karakter sonradan dahil oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…