S Semrükk Decapat Katılım 17 Kasım 2021 Mesajlar 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2024 #1 Oynadıklarım: Ori, Limbo, Pumpkin Jack, Kao The Kangroo, Crash Bandicoot, Cuphead ve şu an Inside oynuyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 22 Ocak 2024
Oynadıklarım: Ori, Limbo, Pumpkin Jack, Kao The Kangroo, Crash Bandicoot, Cuphead ve şu an Inside oynuyorum.
arasmaras Hectopat Katılım 17 Haziran 2023 Mesajlar 2.879 Çözümler 37 Yer 東京 22 Ocak 2024 #2 Semrükk dedi: Oynadıklarım: Ori, Limbo, Pumpkin Jack, Kao The Kangroo, Crash Bandicoot, Cuphead ve şu an Inside oynuyorum. Genişletmek için tıkla... Biraz alakasız olacak ama aralarında kesinlikle oynanmalı dediğin bir oyun var mı?
Semrükk dedi: Oynadıklarım: Ori, Limbo, Pumpkin Jack, Kao The Kangroo, Crash Bandicoot, Cuphead ve şu an Inside oynuyorum. Genişletmek için tıkla... Biraz alakasız olacak ama aralarında kesinlikle oynanmalı dediğin bir oyun var mı?
saitamaGO Hectopat Katılım 7 Nisan 2020 Mesajlar 399 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen 5 5600X / ASUS Radeon RX 6700 XT DUAL 12GB OC / 16GB RAM / 1 TB M.2 SSD Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2024 #3 Rayman serisi, unruly Heroes, greak: Memories of azur, Monster boy cursed kingdom, hollow Knight, Dead Cells. Aklıma gelenler bunlar.
Rayman serisi, unruly Heroes, greak: Memories of azur, Monster boy cursed kingdom, hollow Knight, Dead Cells. Aklıma gelenler bunlar.
arasmaras Hectopat Katılım 17 Haziran 2023 Mesajlar 2.879 Çözümler 37 Yer 東京 22 Ocak 2024 #4 Semrükk dedi: Oynadıklarım: Ori, Limbo, Pumpkin Jack, Kao The Kangroo, Crash Bandicoot, Cuphead ve şu an Inside oynuyorum. Genişletmek için tıkla... Neon Abyss on Steam Neon Abyss is a frantic, roguelite action-platformer where you run ‘n’ gun your way into the Abyss. Featuring unlimited item synergies and a unique dungeon evolution system, each run diversifies the experience and every choice alters the ruleset. store.steampowered.com
Semrükk dedi: Oynadıklarım: Ori, Limbo, Pumpkin Jack, Kao The Kangroo, Crash Bandicoot, Cuphead ve şu an Inside oynuyorum. Genişletmek için tıkla... Neon Abyss on Steam Neon Abyss is a frantic, roguelite action-platformer where you run ‘n’ gun your way into the Abyss. Featuring unlimited item synergies and a unique dungeon evolution system, each run diversifies the experience and every choice alters the ruleset. store.steampowered.com
S Semrükk Decapat Katılım 17 Kasım 2021 Mesajlar 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2024 #5 arasmaras dedi: Biraz alakasız olacak ama aralarında kesinlikle oynanmalı dediğin bir oyun var mı? Genişletmek için tıkla... Kesin oynanmalı dediğim yok fakat ori güzeldir.
arasmaras dedi: Biraz alakasız olacak ama aralarında kesinlikle oynanmalı dediğin bir oyun var mı? Genişletmek için tıkla... Kesin oynanmalı dediğim yok fakat ori güzeldir.