alper avuci Femtopat Katılım 22 Temmuz 2025 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2025 #1 Epic'te oyun yüklerken en fazla 4Mbit görüyorum ama Steam'de oyun yüklerken 40Mbit'lere kadar yükseliyor. Bunun sebebi nedir acaba? Son düzenleyen: Moderatör: 22 Temmuz 2025
Epic'te oyun yüklerken en fazla 4Mbit görüyorum ama Steam'de oyun yüklerken 40Mbit'lere kadar yükseliyor. Bunun sebebi nedir acaba?
Çözüm retzi 22 Temmuz 2025 alper avuci dedi: Epic'te oyun yüklerken en fazla 4Mbit görüyorum ama Steam'de oyun yüklerken 40Mbit'lere kadar yükseliyor. Bunun sebebi nedir acaba? Genişletmek için tıkla... İndirme hızlarını iyileştirmek için Epic Games Başlatıcısı dosyalarını nasıl ayarlarım? - Epic Games Store Desteği Başlatıcı'da bağlantı sorunları yaşıyor veya beklenenden düşük indirme hızı alıyorsan sorunu gidermek için aşağıdaki dosyayı düzenlemeyi den www.epicgames.com
alper avuci dedi: Epic'te oyun yüklerken en fazla 4Mbit görüyorum ama Steam'de oyun yüklerken 40Mbit'lere kadar yükseliyor. Bunun sebebi nedir acaba? Genişletmek için tıkla... İndirme hızlarını iyileştirmek için Epic Games Başlatıcısı dosyalarını nasıl ayarlarım? - Epic Games Store Desteği Başlatıcı'da bağlantı sorunları yaşıyor veya beklenenden düşük indirme hızı alıyorsan sorunu gidermek için aşağıdaki dosyayı düzenlemeyi den www.epicgames.com
Afur Kilopat Katılım 13 Kasım 2018 Mesajlar 834 Çözümler 6 22 Temmuz 2025 #2 EPIC'de hız sınırlamayı açmış olmayasınız? Artı 0 Eksi
BilalÇağan Hectopat Katılım 11 Ağustos 2022 Mesajlar 270 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2025 #3 Hocam İndirme hızlarını iyileştirmek için Epic Games Başlatıcısı dosyalarını nasıl ayarlarım? - Epic Games Store Desteği Başlatıcı'da bağlantı sorunları yaşıyor veya beklenenden düşük indirme hızı alıyorsan sorunu gidermek için aşağıdaki dosyayı düzenlemeyi den www.epicgames.com 7. öneriyi yapınız yıllardır herkes yapar o kadar işe yarıyor ki adamlar kendi sitesine ekledi. Artı 0 Eksi
Hocam İndirme hızlarını iyileştirmek için Epic Games Başlatıcısı dosyalarını nasıl ayarlarım? - Epic Games Store Desteği Başlatıcı'da bağlantı sorunları yaşıyor veya beklenenden düşük indirme hızı alıyorsan sorunu gidermek için aşağıdaki dosyayı düzenlemeyi den www.epicgames.com 7. öneriyi yapınız yıllardır herkes yapar o kadar işe yarıyor ki adamlar kendi sitesine ekledi.
Mustafa.Kaan Petapat Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 19 Aralık 2024 Mesajlar 6.360 Makaleler 2 Çözümler 1.548 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2025 #4 Biri Megabayt biri Megabit cinsinden gösteriyor olabilir mi? Kontrol sağlar mısınız? Dikkatten kaçmış olabilir. Artı 0 Eksi
Biri Megabayt biri Megabit cinsinden gösteriyor olabilir mi? Kontrol sağlar mısınız? Dikkatten kaçmış olabilir.
P polokral3846 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Şubat 2017 Mesajlar 3.747 Makaleler 1 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2025 #5 Mustafa.Kaan dedi: Biri megabayt biri megabit cinsinden gösteriyor olabilir mi? Kontrol sağlar mısınız? Dikkatten kaçmış olabilir. Genişletmek için tıkla... Yüksek ihtimalle öyle Artı 0 Eksi
Mustafa.Kaan dedi: Biri megabayt biri megabit cinsinden gösteriyor olabilir mi? Kontrol sağlar mısınız? Dikkatten kaçmış olabilir. Genişletmek için tıkla... Yüksek ihtimalle öyle
retzi Hectopat Katılım 19 Ekim 2021 Mesajlar 199 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2025 #6 alper avuci dedi: Epic'te oyun yüklerken en fazla 4Mbit görüyorum ama Steam'de oyun yüklerken 40Mbit'lere kadar yükseliyor. Bunun sebebi nedir acaba? Genişletmek için tıkla... İndirme hızlarını iyileştirmek için Epic Games Başlatıcısı dosyalarını nasıl ayarlarım? - Epic Games Store Desteği Başlatıcı'da bağlantı sorunları yaşıyor veya beklenenden düşük indirme hızı alıyorsan sorunu gidermek için aşağıdaki dosyayı düzenlemeyi den www.epicgames.com Artı 0 Eksi Çözüm
alper avuci dedi: Epic'te oyun yüklerken en fazla 4Mbit görüyorum ama Steam'de oyun yüklerken 40Mbit'lere kadar yükseliyor. Bunun sebebi nedir acaba? Genişletmek için tıkla... İndirme hızlarını iyileştirmek için Epic Games Başlatıcısı dosyalarını nasıl ayarlarım? - Epic Games Store Desteği Başlatıcı'da bağlantı sorunları yaşıyor veya beklenenden düşük indirme hızı alıyorsan sorunu gidermek için aşağıdaki dosyayı düzenlemeyi den www.epicgames.com
KS KS alper avuci Femtopat Katılım 22 Temmuz 2025 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2025 #7 indirme hızlarında epic yavaş steam hızlı Artı 0 Eksi
Tedymcek Centipat Katılım 26 Ocak 2024 Mesajlar 247 Çözümler 4 22 Temmuz 2025 #8 alper avuci dedi: Epic'te oyun yüklerken en fazla 4Mbit görüyorum ama Steam'de oyun yüklerken 40Mbit'lere kadar yükseliyor. Bunun sebebi nedir acaba? Genişletmek için tıkla... Steam'de bu ayarı kapatıp tekrar kontrol eder misiniz? Artı 0 Eksi
alper avuci dedi: Epic'te oyun yüklerken en fazla 4Mbit görüyorum ama Steam'de oyun yüklerken 40Mbit'lere kadar yükseliyor. Bunun sebebi nedir acaba? Genişletmek için tıkla... Steam'de bu ayarı kapatıp tekrar kontrol eder misiniz?
KS KS alper avuci Femtopat Katılım 22 Temmuz 2025 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2025 #9 Retzi yaptım ve çözüldü çok teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 22 Temmuz 2025 Artı 0 Eksi
keremttnc Hectopat Katılım 14 Ocak 2022 Mesajlar 76 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci: AMD Ryzen 7 5700X Ekran Kartı: ASUS DUAL RTX 3070 V2 O.C. Anakart: ASUS TUF GAMING X570-PLUS (WI-FI) RAM: G.Skill Trident Z NEO 2x16GB 3600MHz CL16 SSD: MLD M300 1TB - SAMSUNG 980 PRO 1TB Sıvı Soğutma: Corsair H100 240mm Kasa: Corsair iCUE 4000x PSU: Corsair CX750F 80+ Bronze Monitör: ASUS TUF GAMING VG279Q1A Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2025 #10 Mustafa.Kaan dedi: Biri megabayt biri megabit cinsinden gösteriyor olabilir mi? Kontrol sağlar mısınız? Dikkatten kaçmış olabilir. Genişletmek için tıkla... Epic Games'te mb/sn yapamıyorsun yeni güncellemelerle sadece Mbps oluyor Steam'de yapabiliyorsun o yüzdendir. Artı 0 Eksi
Mustafa.Kaan dedi: Biri megabayt biri megabit cinsinden gösteriyor olabilir mi? Kontrol sağlar mısınız? Dikkatten kaçmış olabilir. Genişletmek için tıkla... Epic Games'te mb/sn yapamıyorsun yeni güncellemelerle sadece Mbps oluyor Steam'de yapabiliyorsun o yüzdendir.