alper avuci Femtopat Katılım 22 Temmuz 2025 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2025 #1 Epic'te oyun yüklerken en fazla 4Mbit görüyorum ama Steam'de oyun yüklerken 40Mbit'lere kadar yükseliyor. Bunun sebebi nedir acaba? Son düzenleyen: Moderatör: 22 Temmuz 2025
Epic'te oyun yüklerken en fazla 4Mbit görüyorum ama Steam'de oyun yüklerken 40Mbit'lere kadar yükseliyor. Bunun sebebi nedir acaba?
Çözüm retzi 22 Temmuz 2025 alper avuci dedi: Epic'te oyun yüklerken en fazla 4Mbit görüyorum ama Steam'de oyun yüklerken 40Mbit'lere kadar yükseliyor. Bunun sebebi nedir acaba? Genişletmek için tıkla... İndirme hızlarını iyileştirmek için Epic Games Başlatıcısı dosyalarını nasıl ayarlarım? - Epic Games Store Desteği Başlatıcı'da bağlantı sorunları yaşıyor veya beklenenden düşük indirme hızı alıyorsan sorunu gidermek için aşağıdaki dosyayı düzenlemeyi den www.epicgames.com
alper avuci dedi: Epic'te oyun yüklerken en fazla 4Mbit görüyorum ama Steam'de oyun yüklerken 40Mbit'lere kadar yükseliyor. Bunun sebebi nedir acaba? Genişletmek için tıkla... İndirme hızlarını iyileştirmek için Epic Games Başlatıcısı dosyalarını nasıl ayarlarım? - Epic Games Store Desteği Başlatıcı'da bağlantı sorunları yaşıyor veya beklenenden düşük indirme hızı alıyorsan sorunu gidermek için aşağıdaki dosyayı düzenlemeyi den www.epicgames.com
BilalÇağan Hectopat Katılım 11 Ağustos 2022 Mesajlar 270 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2025 #11 alper avuci dedi: Retzi yaptım ve çözüldü çok teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Kanka merakımdan soracağım bende aynı linki attım bana niye inanmadın. Artı 0 Eksi
alper avuci dedi: Retzi yaptım ve çözüldü çok teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Kanka merakımdan soracağım bende aynı linki attım bana niye inanmadın.