Plati.ru dan daha önce alışveriş yapan bir bakabilir mi?

Oradaki fiyatı ortalama 25 dolar yani seninkiyle neredeyse yarı yarıya O yüzden plati.ru için sordum soruyu

39dolar
sitede yazan kredi alış fiyatı: 39 $

Bak onu bende görmemiştim.

Satın al dedikten sonrada 2 seçenek çıkıyor 22dolar ve 39dolar bu işte bir gariplik var.

Rusya bölgesiyle kısıtlanmış oyunları satın alma değmez, steam kullanıcı sözleşmesine aykırı, vpn ile aktifleştirirken yakalanırsan hesaba elveda.

Bu Diablo 3 arkadaşım steam le ne alakası var bunun?
Buradaki rehberlere bakarak siteye giriyorsun sonra da güvenilir mi diye soruyorsun. Ben de sana rusyadan aldığın oyunlarda yaşayabileceğin sorunlar hakkında bilgi vermeye çalışıyorum. Steam oyunu veya değil, hadi kolay gele

Bak onu bende görmemiştim.

Satın al dedikten sonrada 2 seçenek çıkıyor 22dolar ve 39dolar bu işte bir gariplik var.
Çağatay seni burda göreceğimi düşünmezdim.
Neyse beyler yazayım kimse bi daha aramasın, plati.ru'dan çok key aldım, regfree-region free yazanları direk alabilirsiniz, kafanız rahat olur. Herhangi bi sorun yaşamadım şimdiye kadar, yaşayacağımı da sanmıyorum. Ha eğer uğraşırım ben diyip riski göze alıyorsanız ru olanları alıp vpn ile aktif edebilirsiniz. Umarım yardımcı olmuşumdur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…