M miawa Hectopat Katılım 13 Şubat 2020 Mesajlar 224 11 Nisan 2022 #1 Plati.ru'dan Enpara ile alışveriş yapılıyor mu? Ödeme yapabilmek için hesabımda TL olması yeterli mi yoksa dolar mı tutmam gerek? Son düzenleyen: Moderatör: 11 Nisan 2022
Plati.ru'dan Enpara ile alışveriş yapılıyor mu? Ödeme yapabilmek için hesabımda TL olması yeterli mi yoksa dolar mı tutmam gerek?
CorkedWine Hectopat Katılım 14 Kasım 2021 Mesajlar 1.511 Makaleler 1 Çözümler 14 11 Nisan 2022 #2 miawa dedi: Plati.ru'dan Enpara ile alışveriş yapılıyor mu? Ödeme yapabilmek için hesabımda TL olması yeterli mi yoksa dolar mı tutmam gerek? Genişletmek için tıkla... Yapiliyor diye biliyorum. Kendisi TL hesabınızdaki parayı dolara çevirip ödemeyi yapacaktır.
miawa dedi: Plati.ru'dan Enpara ile alışveriş yapılıyor mu? Ödeme yapabilmek için hesabımda TL olması yeterli mi yoksa dolar mı tutmam gerek? Genişletmek için tıkla... Yapiliyor diye biliyorum. Kendisi TL hesabınızdaki parayı dolara çevirip ödemeyi yapacaktır.
M miawa Hectopat Katılım 13 Şubat 2020 Mesajlar 224 11 Nisan 2022 #3 CorkedWine dedi: Yapiliyor diye biliyorum. Kendisi TL hesabınızdaki parayı dolara çevirip ödemeyi yapacaktır. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.
CorkedWine dedi: Yapiliyor diye biliyorum. Kendisi TL hesabınızdaki parayı dolara çevirip ödemeyi yapacaktır. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.