brightosayisamuel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Ocak 2019 Mesajlar 2.663 Çözümler 8 19 Şubat 2021 #11 Xoloth dedi: @Em1rh4n Site güvenilir o konuda bir sıkıntınız olmasın ama kuponu ilk defa kullanacaksanız ve kullanmayı bilmiyorsanız boşuna almayın. Kuponu yakarsınız olan paranıza olur. Genişletmek için tıkla... Siz biliyorsanız anlatabilir misiniz?
Xoloth dedi: @Em1rh4n Site güvenilir o konuda bir sıkıntınız olmasın ama kuponu ilk defa kullanacaksanız ve kullanmayı bilmiyorsanız boşuna almayın. Kuponu yakarsınız olan paranıza olur. Genişletmek için tıkla... Siz biliyorsanız anlatabilir misiniz?
Xoloth Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 15 Haziran 2014 Mesajlar 4.305 Makaleler 7 Çözümler 31 19 Şubat 2021 #12 Em1rh4n dedi: Siz biliyorsanız anlatabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Biliyorum lakin anlatamam zira benim bile arada kuponu yaktığım oluyor.
Em1rh4n dedi: Siz biliyorsanız anlatabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Biliyorum lakin anlatamam zira benim bile arada kuponu yaktığım oluyor.
brightosayisamuel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Ocak 2019 Mesajlar 2.663 Çözümler 8 19 Şubat 2021 #13 Xoloth dedi: Biliyorum lakin anlatamam zira benim bile arada kuponu yaktığım oluyor. Genişletmek için tıkla... Kaç kez alıp kaç kez yaktınız.
Xoloth dedi: Biliyorum lakin anlatamam zira benim bile arada kuponu yaktığım oluyor. Genişletmek için tıkla... Kaç kez alıp kaç kez yaktınız.
Xoloth Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 15 Haziran 2014 Mesajlar 4.305 Makaleler 7 Çözümler 31 19 Şubat 2021 #14 Em1rh4n dedi: Kaç kez alıp kaç kez yaktınız. Genişletmek için tıkla... Başlarda hiç yakmıyordum ama Aliexpress güvenlik önemlerini baya artırdı şu an kuponların yarısından çoğu yanıyor.
Em1rh4n dedi: Kaç kez alıp kaç kez yaktınız. Genişletmek için tıkla... Başlarda hiç yakmıyordum ama Aliexpress güvenlik önemlerini baya artırdı şu an kuponların yarısından çoğu yanıyor.
brightosayisamuel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Ocak 2019 Mesajlar 2.663 Çözümler 8 19 Şubat 2021 #15 Xoloth dedi: Başlarda hiç yakmıyordum ama Aliexpress güvenlik önemlerini baya artırdı şu an kuponların yarısından çoğu yanıyor. Genişletmek için tıkla... Sanal kart olarak ne kullanılabilir?
Xoloth dedi: Başlarda hiç yakmıyordum ama Aliexpress güvenlik önemlerini baya artırdı şu an kuponların yarısından çoğu yanıyor. Genişletmek için tıkla... Sanal kart olarak ne kullanılabilir?