T teknoabans Hectopat Katılım 10 Aralık 2015 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2016 #1 Merhaba arkadaşlar öncelikle konuya cevap yazan katkıda bulunan herkese cani gönülden teşekkürler. Sorun şöyle ininal kart aldım perşembe günü, cuma günü ise etkinleştirdim plati.ru GTA 5 hesabı almaydı denedim ama hata şöyle resimdeki gibi. İninal kart etkinleştirdiğimizde 2 gün beklememiz lazım falan diyorlar. NOT: İninal kart'ta 23 Tl bulunmakta migrostan alınmıştır. 2 gün beklemeli miyim, yoksa kartı aldığım yere falan vs getireyim ne dersiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 23 Temmuz 2016
Merhaba arkadaşlar öncelikle konuya cevap yazan katkıda bulunan herkese cani gönülden teşekkürler. Sorun şöyle ininal kart aldım perşembe günü, cuma günü ise etkinleştirdim plati.ru GTA 5 hesabı almaydı denedim ama hata şöyle resimdeki gibi. İninal kart etkinleştirdiğimizde 2 gün beklememiz lazım falan diyorlar. NOT: İninal kart'ta 23 Tl bulunmakta migrostan alınmıştır. 2 gün beklemeli miyim, yoksa kartı aldığım yere falan vs getireyim ne dersiniz?
M MSB10 Hectopat Katılım 16 Haziran 2016 Mesajlar 16 Yer Kocaeli Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2016 #2 Dün bende ininal ile alışveriş yaparken sıkıntı yaşadım muhtemelen bi sıkıntı vardı ama normalde ininal ile plati den yaptığım hiçbir alışveriş başarısız olmadı en iyisi bi daha dene bakalım muhtemelen düzelmiştir
Dün bende ininal ile alışveriş yaparken sıkıntı yaşadım muhtemelen bi sıkıntı vardı ama normalde ininal ile plati den yaptığım hiçbir alışveriş başarısız olmadı en iyisi bi daha dene bakalım muhtemelen düzelmiştir