Plati.ru üzerinden BF1 satın almak

Güvenli olmayabilir.Siteden hesap alıp kullanan oldu mu?

İlk önce attığın linki bilmem ama Buy BATTLEFIELD 1 ULTIMATE/Premium + SECRET + MAIL CHANGE and download bu linkdeki adamdan alabilirsin. Ben ve arkadaşım beraber aldık benim hesabımda sıkıntı çıkmadı ama arkadaiın hesabının şifresi değişti o da satıcı ile konuşarak çalışndığını kanıtları attı ve satıcı yeni bir hesap verdi. Bu arada adam Origin hesabının e-postasını , şifresini , GÜVENLİK SORUSUNU veriyor ve bunları değiştirebiliyorsun.

NOT: Satın alıcaksan alırken video kaydına al, sorun çıkarsa kart bilgilerini sansürleyerek adam atman gerekebilir.
Bf1'in yanındada 31 tane oyun daha çıktı benim aldığım hesapta bunların önemli olanları The Sims 3 , The Sims 4 , Bf3 , Bf4 ve StarWars Battlefront(Tüm dlcleri ile beraber) bunlardı ayriyettende Bf1 in ya Ultimate Edition geliyor ya da Premium Pass.

Bilgilerini değişmeden oyunu oynuyorsun direk giriş yapıp. Zaten orada yazanlar Steam kurulumu vs. Bir de gizli soru diyor ama verilmiyor sende sadece email ve sifre olacak.

PAPAZ14 ultimate mi yoksa premium pass mı seçebiliyormuyuz ? bide debit or credit card seçeneği yok satıcının ödemeyi nasıl yapıcaz ?

Beyler ben GTA V aldim sorunsuz oynuyorum da online 10 gün bani var. Ticket attim diyor ki "give me data" o nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Alınır, ben Social Club hesabı aldım sıkıntı yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…