K Karb10 Kilopat Katılım 5 Nisan 2016 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ekim 2017 #31 Ben bu satıcıdan aldım 1 yıl sorunsuz çalışıyor Buy Grand Theft Auto V / GTA 5 PC[+CHANGE MAIL/Social Club] and download
Ben bu satıcıdan aldım 1 yıl sorunsuz çalışıyor Buy Grand Theft Auto V / GTA 5 PC[+CHANGE MAIL/Social Club] and download
Bowie Kilopat Katılım 17 Aralık 2014 Mesajlar 30 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Eylül 2018 #32 Karb10 dedi: Ben bu satıcıdan aldım 1 yıl sorunsuz çalışıyor Buy Grand Theft Auto V / GTA 5 PC[+CHANGE MAIL/Social Club] and download Genişletmek için tıkla... Duruyormu hesap
Karb10 dedi: Ben bu satıcıdan aldım 1 yıl sorunsuz çalışıyor Buy Grand Theft Auto V / GTA 5 PC[+CHANGE MAIL/Social Club] and download Genişletmek için tıkla... Duruyormu hesap
K Karb10 Kilopat Katılım 5 Nisan 2016 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2018 #33 Bora Durgut dedi: Duruyormu hesap Genişletmek için tıkla... evet
baha1637 Hectopat Katılım 28 Ocak 2016 Mesajlar 66 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Eylül 2019 #34 Karb10 dedi: evet Genişletmek için tıkla... ben aldım şifre değiştirdim.Hotmail değişmedi oyun yüklerken hata verdi hesap geri alınmış ama hesap yeniydi belli mesajlar iki günlüktü.Bana geri ödeme yaptı bende başka satıcıdan aldım ama hotmail gene değişmiyor?
Karb10 dedi: evet Genişletmek için tıkla... ben aldım şifre değiştirdim.Hotmail değişmedi oyun yüklerken hata verdi hesap geri alınmış ama hesap yeniydi belli mesajlar iki günlüktü.Bana geri ödeme yaptı bende başka satıcıdan aldım ama hotmail gene değişmiyor?