Plati.ru üzerinden satılan hesaplar güvenilir mi?

darkfreez

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar geçen gün bu site üzerinden 1$ ödeyerek Far Cry Primal aldım, ben CD-KEY beklerken adamlar bana bir UPlay hesap bilgilerini gönderdiler içindeki diğer oyunlar hediye dediler. Hesapta Far Cry 4', Assasins Creed Rogue, Black Flag ve daha yedi sekiz tane daha oyun var şimdi içime kurt düştü acaba hesap çalıntı mı, birinin emeğine, parasına mı çökmüş oldum diye. Bu siteden alışveriş yapan başka kimse var mı bilgilendirir misiniz? Siteyi de ilk Tecnopat üzerinden öğrendim. Teşekkürler.

Hesabın mail adresinin şifresi ve gizli sorusunu bilmiyorum, site hesaba ömür boyu garanti veriyor herhangi bir sorun olursa ödeme bilgisini gönderin anında yeni hesap veririz diye garanti ediyor. Hesabı kurcaladım biraz sekiz haftadır giriş yapılmamış. Ayrıca en fazla gitse gitse 1 dolar gider.

Bu anlattıklarından şunu anlıyorum o hesap %100 çalıntı. Kısacası şok yaşama 1 ay yada birkaç hafta sonra. Site yeni bir hesap veririz diyor ama yani yinede ben güvenmiyorum açıkçası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…