0 0x91 Hectopat Katılım 23 Şubat 2021 Mesajlar 1.341 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2021 #11 reddline dedi: UPlay yazıyor. Genişletmek için tıkla... UPlay nedir ve nereden indiriliyor?
reddline Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Temmuz 2020 Mesajlar 6.801 Makaleler 18 Çözümler 9 29 Ağustos 2021 #12 0x91 dedi: UPlay nedir ve nereden indiriliyor? Genişletmek için tıkla... Ubisoft Connect. Oyunun yapımcısının kütüphanesi.
0x91 dedi: UPlay nedir ve nereden indiriliyor? Genişletmek için tıkla... Ubisoft Connect. Oyunun yapımcısının kütüphanesi.
I IDaRKLoRD Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ağustos 2016 Mesajlar 1.535 Çözümler 15 29 Ağustos 2021 #13 0x91 dedi: For Honor - Tiriniti Buradan alınır mı Genişletmek için tıkla... Bu sitenin güvenilir olduğu söyleniyor. Araştırdım ve gördüğüm kadarıyla hesap değişimi konusunda sorun yaşayan olmamış. Ancak yine de plati de bu site de yeterince güvenilir değil. Risk aldığınızı bilmeniz gerek.
0x91 dedi: For Honor - Tiriniti Buradan alınır mı Genişletmek için tıkla... Bu sitenin güvenilir olduğu söyleniyor. Araştırdım ve gördüğüm kadarıyla hesap değişimi konusunda sorun yaşayan olmamış. Ancak yine de plati de bu site de yeterince güvenilir değil. Risk aldığınızı bilmeniz gerek.
LawbringerGaming Hectopat Katılım 13 Mart 2021 Mesajlar 853 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Eylül 2021 #14 0x91 dedi: For honor alacağım güvenilir satıcı bilen varsa yazabilir mi? Siteyi ilk defa kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Itemsatış sitesinde bilgileri değişen for honor hesabı veren var.25 tl siteye gir for honor yaz For Honor + Bilgileri Değişen yazan ürün çıkıyor.
0x91 dedi: For honor alacağım güvenilir satıcı bilen varsa yazabilir mi? Siteyi ilk defa kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Itemsatış sitesinde bilgileri değişen for honor hesabı veren var.25 tl siteye gir for honor yaz For Honor + Bilgileri Değişen yazan ürün çıkıyor.