G geps Centipat Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 81 22 Aralık 2020 #1 Plati.ru üzerinden nasıl satış yapabilirim. Dükkan açtım ürünü koydum fakat webmoney passport diye bir şey istiyorlar benden. Bilen varsa anlatabilir mi ne yapacağı mı?
Plati.ru üzerinden nasıl satış yapabilirim. Dükkan açtım ürünü koydum fakat webmoney passport diye bir şey istiyorlar benden. Bilen varsa anlatabilir mi ne yapacağı mı?
TR-whovian Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ekim 2018 Mesajlar 1.498 Çözümler 17 Yer Ankara 22 Aralık 2020 #2 webmoney.com / Yardım / Nerede başlar / Belge Edinme WebMoney Transfer, 1998 yılında kurulmuÅ olan, uluslararası ödeme sistemi ve online iÅ yürütme ortamıdır. www.wmtransfer.com
webmoney.com / Yardım / Nerede başlar / Belge Edinme WebMoney Transfer, 1998 yılında kurulmuÅ olan, uluslararası ödeme sistemi ve online iÅ yürütme ortamıdır. www.wmtransfer.com
G geps Centipat Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 81 22 Aralık 2020 #3 Attığınız yerden de pek bir şey anlayamadım ne yapmam gerek tam olarak?
yigido0990 Hectopat Katılım 19 Kasım 2019 Mesajlar 519 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2020 #4 geps dedi: Attığınız yerden de pek bir şey anlayamadım ne yapmam gerek tam olarak? Genişletmek için tıkla... Kaydolmanız gerekiyor üstüne de bir ID gelecek ya da pasaport verecek onu istiyor.
geps dedi: Attığınız yerden de pek bir şey anlayamadım ne yapmam gerek tam olarak? Genişletmek için tıkla... Kaydolmanız gerekiyor üstüne de bir ID gelecek ya da pasaport verecek onu istiyor.