Plati.ru'dan alınan Origin hesabının şifresi değişti

Makaleler
4
Plati.ru sitesinden Battlefield 1 hesabı satın almıştım gizli soru falan her şeyi geldi. Mail adresini üstüme aldım telefon numaramı ekledim güvenlik için fakat şifrem nasıl olduysa asıl sahibi tarafından değiştirildi. Bu nasıl mümkün olur bilgisi olan var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Origin, Social Club tarzı platformlarda bu tür durumlar mevcut. Plati.ru'dan alışveriş yapılmaması gerektiğini söylüyoruz her seferinde.

Değişir tabii, bas bas bağırıyoruz hesap satan yerlerden alışveriş yapmayın diye. O zaman herkes bu hesaplardan alıp kullanırdı değil mi? Yapacak bir şey yok paranız boşa gitti.

Değişir tabii, bas bas bağırıyoruz hesap satan yerlerden alışveriş yapmayın diye. O zaman herkes bu hesaplardan alıp kullanırdı değil mi? Yapacak bir şey yok paranız boşa gitti.
Aynen öyle maalesef. Birde şu var adamlar bildiğin çalıntı kredi kartları satıyorlar ya inanabiliyor musun. Bu tür uzak durulması gereken çok site var gerçi de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…