Plati.ru'dan GTA V Almak

hoxhaist

Decapat
Yer
Stalingrad
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Plati.ru'yu biliyorsunuz, bedavdan biraz pahalıya oyun satıyorlar. Ben de denemek için 3 dolar'a GTA 5'im olmasına rağmen bir tane daha aldım.
Şu an indiriyorum ve sorun yok gibi görünüyor. Alacaklara öneririm.

Dosya Ekleri

• Screenshot_1.png
    124,5 KB · Görüntüleme: 102
Son düzenleyen: Moderatör:
Ne yaptığınızı bilmiyorsanız 2 gün sonra hesabınız ban yer veya bilgileri değiştirilir. Çoğunlukla da böyle oluyor. Bu tip olayları çok duyuyoruz. Boşuna o kadar ucuz olduğunu sanmıyorum.

İfadeler: GKD
Kardeşim kesinlikle önermiyorum onaylı sellerdan gta 5 aldım hesabı aldıktan 1 gün sonra email ve şifresini değiştirmeme rağmen hesap bilgilerini biri değiştirmiş. Çoğu scammer bunların . Fake yorumlar atıyorlar. Ayrıca o hesapların çoğu çalıntı oluyor. Hesabın sahibi sizi dava etse kazanır.(%30 ihtimal) (büyük ihtimalle benim şansızlığım)

Bak sen deyince güldüm şimdi. Adamdan kanıtlarıyla istedim verdi bana. Ondan sonra hesabı girdim şifresini falan her şeyini değiştirdim yemin ediyorum değiştirdikten 5 dakika sonra emailime mesaj geldi email ve şifresini değiştirmiş giremiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…