R Rufiq Cavadov Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 12 Eylül 2013 Mesajlar 3.725 Makaleler 3 Çözümler 10 Yer Azərbaycan Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2016 #151 FlameoN dedi: HD Graphics ile oynanıyor. Ama işlemci hızın ve ramin çok düşük kalıyor. Genişletmek için tıkla... @FlameoN Oyun açmayacak mı ?
FlameoN dedi: HD Graphics ile oynanıyor. Ama işlemci hızın ve ramin çok düşük kalıyor. Genişletmek için tıkla... @FlameoN Oyun açmayacak mı ?
F FlameoN Megapat Katılım 3 Temmuz 2016 Mesajlar 610 Çözümler 3 1 Eylül 2016 #152 Açsa bile çok kasar.
R Rufiq Cavadov Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 12 Eylül 2013 Mesajlar 3.725 Makaleler 3 Çözümler 10 Yer Azərbaycan Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2016 #153 FlameoN dedi: Açsa bile çok kasar. Genişletmek için tıkla... Kaç FPS alırım mesela ? Bir de oyunu kuzenim istemişti ona da kurabilirmiyim ?
FlameoN dedi: Açsa bile çok kasar. Genişletmek için tıkla... Kaç FPS alırım mesela ? Bir de oyunu kuzenim istemişti ona da kurabilirmiyim ?
F FlameoN Megapat Katılım 3 Temmuz 2016 Mesajlar 610 Çözümler 3 2 Eylül 2016 #154 Onun sisteminide atarsam yardımcı olurum. FPS alamazsın. Oyun açılmaz. Açıldı diyelim 10 fps zor alırsın hem CPU hemde GPU yetmiyor.
Onun sisteminide atarsam yardımcı olurum. FPS alamazsın. Oyun açılmaz. Açıldı diyelim 10 fps zor alırsın hem CPU hemde GPU yetmiyor.
Xoloth Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 15 Haziran 2014 Mesajlar 4.307 Makaleler 7 Çözümler 31 2 Eylül 2016 #155 FlameoN dedi: HD Graphics ile oynanıyor. Ama işlemci hızın ve ramin çok düşük kalıyor. Genişletmek için tıkla... FlameoN dedi: Hem CPU hemde GPU yetmiyor. Genişletmek için tıkla... Hem oynanıyor diyorsun hem oynanmıyor diyorsun. Üstelik HD Graphics ile GTA V oynanmaz! Adam projeyi güncellemiyor diyorum hala dinlemiyorsunuz!
FlameoN dedi: HD Graphics ile oynanıyor. Ama işlemci hızın ve ramin çok düşük kalıyor. Genişletmek için tıkla... FlameoN dedi: Hem CPU hemde GPU yetmiyor. Genişletmek için tıkla... Hem oynanıyor diyorsun hem oynanmıyor diyorsun. Üstelik HD Graphics ile GTA V oynanmaz! Adam projeyi güncellemiyor diyorum hala dinlemiyorsunuz!
F FlameoN Megapat Katılım 3 Temmuz 2016 Mesajlar 610 Çözümler 3 2 Eylül 2016 #156 Anlamıyorsun galiba. CPU ile GPU farklı şeyler. CPU yetmiyor diyorum açmaz demiyorum. Açar ama performans alamaz.
Anlamıyorsun galiba. CPU ile GPU farklı şeyler. CPU yetmiyor diyorum açmaz demiyorum. Açar ama performans alamaz.
R Rufiq Cavadov Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 12 Eylül 2013 Mesajlar 3.725 Makaleler 3 Çözümler 10 Yer Azərbaycan Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2016 #157 O zaman oyunu kim istiyorsa ona verelim oynasın.
R Rufiq Cavadov Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 12 Eylül 2013 Mesajlar 3.725 Makaleler 3 Çözümler 10 Yer Azərbaycan Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2016 #159 FlameoN dedi: Sat bence Genişletmek için tıkla... Nerede satabilirim ? RAM ve işlemci Oyunun açması için gerekli olan şeyler nedir ?
FlameoN dedi: Sat bence Genişletmek için tıkla... Nerede satabilirim ? RAM ve işlemci Oyunun açması için gerekli olan şeyler nedir ?
F FlameoN Megapat Katılım 3 Temmuz 2016 Mesajlar 610 Çözümler 3 2 Eylül 2016 #160 8 GB RAM, 3.2 GHZ işlemci, GTX 660 lazım oyunu akıcı oynamak için