Daha önce farklı bir forumda biri plati.ru ile ilgili bir konu açmıştı. Bir key almış, bu key başkası tarafından kullanılıyormuş. Sitedekilere bildirmiş ve tekrar key vermişler. Bu da başkası tarafından kullanıyormuş. Bir tane daha vermişler bu da aynıymış. 4. kez isteyince onları dolandırdıklarını düşünüp banlamışlar.Bilmeden sallayanlar olmuş. Plati'de sadece çalıntı hesap yok her türlüsü satılıyor satıcıya bağlı Gittigidiyor'un oyun versiyonu gibi düşünün kısaca. Rusya üzerinden satılan key de alırsın kullanırsın ya da 10TL'ye hesap alırsın sana diyor zaten ömür boyu garanti, 6 ay garanti vs. Yani karşında muhatap olacağın kimse yok diyorlar da doğru bilgi değil o. Satıcıyla sürekli olarak iletişim halinde olabilirsin ister yazışma istersen Skype üzerinden hesap gittiği zaman yenisini veriyor garanti süresince ayrıca şöyle bir durum da var sana kendi hesabını kiralayanlar da oluyor mesela CoD MW 2019'u 24 saat kiralayabiliyorsun 2-3 dolara sırf SP modunu oynamak için. Kısaca bilmediğiniz şeyler hakkında sallamanın anlamı yok.
Ekşisözlük'te bir adam kanıtlamıştı. Kendisi Origin PC için bir hesap satın almıştı. Aldığı hesaba da bilerekten kendi hesabını arkadaş edinmişti (Yani kendi hesabı var ama aldığı hesabı, arkadaş ediniyor.)Bilmeden sallayanlar olmuş. Plati'de sadece çalıntı hesap yok her türlüsü satılıyor satıcıya bağlı Gittigidiyor'un oyun versiyonu gibi düşünün kısaca. Rusya üzerinden satılan key de alırsın kullanırsın ya da 10TL'ye hesap alırsın sana diyor zaten ömür boyu garanti, 6 ay garanti vs. Yani karşında muhatap olacağın kimse yok diyorlar da doğru bilgi değil o. Satıcıyla sürekli olarak iletişim halinde olabilirsin ister yazışma istersen Skype üzerinden hesap gittiği zaman yenisini veriyor garanti süresince ayrıca şöyle bir durum da var sana kendi hesabını kiralayanlar da oluyor mesela CoD MW 2019'u 24 saat kiralayabiliyorsun 2-3 dolara sırf SP modunu oynamak için. Kısaca bilmediğiniz şeyler hakkında sallamanın anlamı yok.
Plati çalıntı hesabın yanında oyun kodları da satıyor zaten buna kimsenin bir şey dediği yok. Konu sahibi arkadaş hesap almak mantıklı mı demiş herkes ona yorum yapıyor. Yoksa kod alıp gayet rahat takılan arkadaşlarım var orası ayrı. Üstelik satıcıyla iletişim falan hikaye. Yok her an iletişimde olabilirsin falan tamamen hikaye bunlar. Satıcının keyfini bekleyip her 6-7 saate bir cevap vermiş mi diye amele gibi ekrana bakacaksan orası başka. Üstelik hesapların çalıntı olması mevzusuna hiç girmiyorum bile.Bilmeden sallayanlar olmuş. Plati'de sadece çalıntı hesap yok her türlüsü satılıyor satıcıya bağlı Gittigidiyor'un oyun versiyonu gibi düşünün kısaca. Rusya üzerinden satılan key de alırsın kullanırsın ya da 10TL'ye hesap alırsın sana diyor zaten ömür boyu garanti, 6 ay garanti vs. Yani karşında muhatap olacağın kimse yok diyorlar da doğru bilgi değil o. Satıcıyla sürekli olarak iletişim halinde olabilirsin ister yazışma istersen Skype üzerinden hesap gittiği zaman yenisini veriyor garanti süresince ayrıca şöyle bir durum da var sana kendi hesabını kiralayanlar da oluyor mesela CoD MW 2019'u 24 saat kiralayabiliyorsun 2-3 dolara sırf SP modunu oynamak için. Kısaca bilmediğiniz şeyler hakkında sallamanın anlamı yok.
Ekşisözlük'te bir adam kanıtlamıştı. Kendisi Origin PC için bir hesap satın almıştı. Aldığı hesaba da bilerekten kendi hesabını arkadaş edinmişti (Yani kendi hesabı var ama aldığı hesabı, arkadaş ediniyor.)
Sonraki gün, hesaba girmeye çalıştığında giremiyor. Çünkü hesabı orijinal sahibi tekrardan almış.
Hatta, kendi hesabından arkadaş edindiği için de sormuştu.
Hesabını geri alan, hesabın sahibi orijinal adam, hesabının çalındığını söylemişti.
Yani bir şey biliyoruz ki, söylüyoruz. Adam bunu resmen kanıtlamıştı.
Üstüne üstlük, çoğu satıcı, hesap patlarsa, birkaç hesap veriyor. Sonra yine patlıyor. Para çöpe gidiyor. Kısaca, değmez.
Forza Horizon 4 satışı çalıntı hesaplar değil yani, yukarıda yazdığım cevabı dikkatli oku ve bana yaz eğer oyunu benim gibi sorunsuz oynamak istiyorsan.Plati.ru'dan hesap şeklinde oyun olmak mantıklı mıdır, sorun çıkarır mı ?
Yardımınız için teşekkürler ama bu kadar şeyle uğraşasım gelmedi en iyisi 3 aylık almak çünkü yüksek ihtimalle bir süre sonra sıkılıcam oyundan. Aldığımda haber veririm oynarız beraberYukarıdaki arkadaşın söyledikleri tamamen doğru. Bizzat kendim 1 yıl önce Forza Horizon 4 aldım 35₺ gibi bir meblağa. @passat kardeşim, özellikle sana anlatıyorum bunu. Aldığın Forza Horizon 4 hesabı ikinci el ya da çalıntı bir hesap değil ve satıcıyla sürekli iletişim halinde oluyorsun. Sana bir kod ve bir program veriliyor. Microsoft Store hesabından çıkış yapıp programı çalıştırıyorsun. Kodu yapıştırıp kontrol et diyorsun, sonrasında da hesap ekleme ekranında aktifleştir diyip fareyi oynatmadan bekliyorsun. O aktivatör programı, güvenlik kodu gibi işlemleri kendisi hızlıca hallediyor ve hesabı açıyor sana. Ayda bir hesap şifreleri değişiyor, onun için de sitede kod kontrol sistemi var, kodu girip sorgulattığında sana yeni şifreyi gösteriyor. Tamamen sorunsuzdur. Zaten oyundaki kayıt ve profil sistemi XBOX profilin üzerinden gerçekleşiyor. Herhangi bir şekilde ban yersen oyundan ilişiğin kesilemiyor yani, yeni bir XBOX profili oluşturup baştan başlıyorsun ama oyunu oynama hakkın gitmiyor. Bana özelden yazarsan sana tüm süreci anlatırım. Hatta beraber bile oynayabiliriz istersen. 600.000.000+ Kredim, 700 arabam falan var. Her türlü yardımcı olurum.
Forza Horizon 4 satışı çalıntı hesaplar değil yani, yukarıda yazdığım cevabı dikkatli oku ve bana yaz eğer oyunu benim gibi sorunsuz oynamak istiyorsan.
Bu kadar uzun anlattığıma bakmayın, tüm işlem toplamda 3 dakika sürüyor ve üstüne Ultimate Edition kullanıcısı oluyorsunuz.Yardımınız için teşekkürler ama bu kadar şeyle uğraşasım gelmedi en iyisi 3 aylık almak çünkü yüksek ihtimalle bir süre sonra sıkılıcam oyundan. Aldığımda haber veririm oynarız beraber
Bilmeden sallayanlar olmuş. Plati'de sadece çalıntı hesap yok her türlüsü satılıyor satıcıya bağlı Gittigidiyor'un oyun versiyonu gibi düşünün kısaca. Rusya üzerinden satılan key de alırsın kullanırsın ya da 10TL'ye hesap alırsın sana diyor zaten ömür boyu garanti, 6 ay garanti vs. Yani karşında muhatap olacağın kimse yok diyorlar da doğru bilgi değil o. Satıcıyla sürekli olarak iletişim halinde olabilirsin ister yazışma istersen Skype üzerinden hesap gittiği zaman yenisini veriyor garanti süresince ayrıca şöyle bir durum da var sana kendi hesabını kiralayanlar da oluyor mesela CoD MW 2019'u 24 saat kiralayabiliyorsun 2-3 dolara sırf SP modunu oynamak için. Kısaca bilmediğiniz şeyler hakkında sallamanın anlamı yok.
| arkadaşlar dün gece plati.ru dan 1,77 dolara re3 remake aldım. satıcı oyun key'ini ve offline steam kurulum programını attı bana. offline steam kurdum. key ile birlikte ama steamı acınca bölgeniz erişilebilir değil yazıyor ve oyun yükleme kısmı aktif değil ne yapmalıyım ? speedfiy vpn kullanıp bölgemi moskova seçtim ama hala aktif değil. steam hesabında yazılar türkçe ama vpn rusça neden oyunu yükleyemiyorum lütfen yardım edin.!! |