Esperoja Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Haziran 2018 Mesajlar 6.693 Makaleler 34 Çözümler 30 Yer İstanbul 12 Temmuz 2020 #11 Hortlatmış olacağım ama satılan hesaplar çalıntı hesaplar şahsen sıkıntı yaşamadım 8 siparişimde ama hesabın şifresi her an değişebilir.
Hortlatmış olacağım ama satılan hesaplar çalıntı hesaplar şahsen sıkıntı yaşamadım 8 siparişimde ama hesabın şifresi her an değişebilir.
f1ght3r Megapat Katılım 27 Mayıs 2016 Mesajlar 429 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2020 #12 Esperoja dedi: Hortlatmış olacağım ama satılan hesaplar çalıntı hesaplar şahsen sıkıntı yaşamadım 8 siparişimde ama hesabın şifresi her an değişebilir. Genişletmek için tıkla... Aynen öyle. Başkalarının hesaplarını çalıp satıyorlar. Zaten bu kadar ucuz olmasının sebebi de bu.
Esperoja dedi: Hortlatmış olacağım ama satılan hesaplar çalıntı hesaplar şahsen sıkıntı yaşamadım 8 siparişimde ama hesabın şifresi her an değişebilir. Genişletmek için tıkla... Aynen öyle. Başkalarının hesaplarını çalıp satıyorlar. Zaten bu kadar ucuz olmasının sebebi de bu.