Plati.ruturkey Sitesi ve Sonteklif.com Güvenilir mi?

isabela

Kilopat
Önceden hiç alışveriş yapan oldu mu diye sormak istedim. FİFA 19 alacağım indirim ile birlikte 170 TL'ye son 24 saat içinde key olarak verebileceğini söyledi satıcı. Facebook sitesi: https://www.facebook.com/platiturkiye/. Beni alışveriş için yönlendireceği site: FIFA 19-BF5-FORZA4-ACCES PREMIER-COİNS VS (STOK YENİLENDİ) - 170,00 TL'ye Sonteklif.com'da. Açıkçası biraz güvendim. Facebook profilinde de bu işi bayadır yaptığı görülüyor. Kendisine bunu sorduğumda:
Resmi hesap değiliz tabikide fakat 3 senedir satış yaptığımız için plati ile bağlantımız mevcut satıcılar ile anlaşma yapıyoruz ve toplu alım gerçekleştiriyoruz, sontekliften ödeme alıyoruz. Şeklinde bir yanıt aldım. Önceden alışveriş yapan var mı?

Son teklifi bilmiyorum ama plati.ru çalıntı hesap satıyor.

Son teklifi bilmiyorum ama plati.ru çalıntı hesap satıyor.
Hesaptan bahsetmiyorum. Key diyorum. Ve sadece Plati ile alakalı bir durum değil. Sonteklif.com sitesini de sordum. Plati'den onlarca alışveriş yaptım zaten.
Satıcının yorumlarına baktım. Olumsuz bir yorum göremedim hepsi olumlu. Almalı mıyım acaba?

Son düzenleme:
Alabilirsin, ben de yarın ya da bu hafta sonu Forza alacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de yarın almayı düşünüyorum. Aldıktan sonra düşüncemi buraya yazarım.

Şu an yapıyorum.
Yaptım fakat satıcı keyi yarın saat 8'de teslim edecek. Alacak mısınız? Saat 12'ye kadar alırsanız 170 TL fiyat ile satın alabilirsiniz.
ininal kart, Yurtdışı işlemlerinde döviz kuru banka ve takas işlemleri gereği %7 oranında farklılık gösteriyor. bence çok yüksek bir oran değil diğerlerine bakılınca.
Hocam alışverişinizi yaptınız mı acaba?

Son düzenleme:
Hocam ne yaptın, aldın mı oyunu? Key alacağım ben de, Facebook üzerinden. Önerir misin?

Hocam ne yaptın, aldın mı oyunu? Key alacağım ben de, Facebook üzerinden. Önerir misin?
Ahahahaha. Yaptığım aptallığı aklıma getirdiniz. Hocam almayın, ne kadar ucuza veya uyguna görürseniz görün almayın. 180 TL kaptırdım o Ruslara. Malesef. Oradaki satıcı 10-15 TL komisyon alan birisi sadece. 3. kişi kısacası. Çok kötü niyetli birisi değil ama bir sorun oluştuğunda malesef çözemiyor. Hani yine de almak istiyorum diyorsanız kendiniz Plati'den alın. 3. kişileri araya sokmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…