Plati'den BF 1 Almak

burka897

Hectopat
Beyler alışveriş yapanlar bu konuya hakimdir. Ben BF 1 almak istiyorum. Plati diye bir site duydum. Battlefield 1; 2 Dolar'a da satılıyor, 15 Dolar'a da satılıyor. Şimdi ben 2 Dolar'lık alsam, daha oyunu indirirken hesabın şifresi değişir mi? BF 1 için iyi bi satıcı tavsiyeniz var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çalıntı hesap satıyorlar. Kesinlikle çalıntı olan herhangi bir şeyi kullanmanızı tavsiye etmem. Aynı zamanda alanların büyük bir kısmı hesaplarının şifresinin değiştirildiği söylüyor. Bence bu tip sitelerden uzak durun.

Zamanında denemek için üç tane hesap almıştım. Bir tanesinde Need For Speed vardı. Daha indiremeden şifresini değiştirdiler. Ben şifreyi değiştirmeye çalıştım maalesef olmuyor. Yani aldığın hesabın şifresi değişmiyor. Diğer iki hesabı ise baya uzun süre bende kaldı. Tam hatırlamıyorum ne kadar kaldığını ama uzun süre kullandım. Daha sonra geri aldılar.
Kaliteli hesap alırsan durum ne olur bilmem ama 2$ satılan hesapların hepsinin şifresini değiştiriyorlar. Artık şansına kalmış belki uzun süre oynarsın belki hemen değiştirir.
Diğer yandan bazı satıcılar şifreyi değiştirmiyoruz falan yazıyorlar sakın o tuzaklara gelme. Her türlü değiştiriyorlar. Ha bazıları 10$ falan oluyor onlar nasıl yapar bilmem. Fakat 10$ satılan hesaplarda pek güvenli değil. Hiç bulaşmamak en iyisi.
Kısaca parana yazık olur. 2$ çöpe gider.

60 $ lık oyunu 1$ 2$ veya 15$ a satmak düz sahtekarlıktır, hırsızlıktır muhtemelen. Öyle yerlerden uzak durun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…