Plati'den Far Cry alınır mı?

Geçenlerde Steam'de baya bi indirime girmişti keşke o zaman alsaydın. Plati.Ru sitesindeki satıcılar farklıdır. Kimin ne olduğu belli değil pek :D O yuzden %100 güvenilir dediğim bişey yok
Ama çoğu hesap olarak veriliyor. Ne mail ne de şifre değiştirebilirsin. Günümüzdeki ucuz oyun satan yerlerde bu gibi yerlerden alıp satıyor zaten

Geçenlerde Steam'de baya bi indirime girmişti keşke o zaman alsaydın. Plati.Ru sitesindeki satıcılar farklıdır. Kimin ne olduğu belli değil pek :D O yuzden %100 güvenilir dediğim bişey yok
Ama çoğu hesap olarak veriliyor. Ne mail ne de şifre değiştirebilirsin. Günümüzdeki ucuz oyun satan yerlerde bu gibi yerlerden alıp satıyor zaten
Hocam 40 TL vermek istemedim ederi 20 TL olan bir oyuna. Bi arkadaşım Plati'den milyon tane oyun aldı tekinde sıkıntı çıkmadı ona güvenerek alıyorum.
Platiden hiçbir şey alınmaz.
Far Cry 4 ürününü oyuncukantinim mağazasından Satın Al! | GameSatış Hocam gamesatış'dan bunu alsam nasıl olur

Son düzenleme:
Bunun sonu torrente gidiyor hocam :D
100 Uplay Puanı ile %20 indirim olayı vardı, hala var mı bilmiyorum.
Screenshot_1.png

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı