Platin, pilot olmaya engel mi?

bedirhanrr

Decapat
Daha fazla  
2024 Ocak 1'de halı sahada düşüp dirsekle bileğimin arası bir bölge kırıldı. Doktorlar iki kere uğraşmasına rağmen oturtamadı ve platin takıldı. Hedefim pilot olmak ama bakıyorum ki THY platin olan üyeleri almıyormuş. Hareket kısıtlaması yok ama zaten olalı bir iki yıla az kaldı. Platini çıkarma durumunda ya da ne bileyim başka firmalara başvurarak pilot olabilir miyim?

SHGM Class 1 sağlık raporunu alabilirsen pilot olabilirsin. THY kendi politikası gereği kabul etmeyebilir ama diğer firmalarda şansın var. Platini çıkartırsan işin daha da kolaylaşır.

SHGM Class 1 sağlık raporu için platinin bir etkisi var mı? Bir de tüm motivasyonum buna bağlı, diğer meslekler ilgimi çekmiyor. Platin olayını duyunca zaten 1 hafta boyunca yataktan çıkmadım. Ders çalışma sürecimi de etkiliyor. Ne yapacağımı bilemedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Önemli olan hareket kısıtın, güç kaybın veya ağrın olmaması. Bunlar yoksa o raporu alabilirsin. THY’nin platinle ilgili kuralı tamamen şirket politikası ayrıca pilot olamam kaygısını bir kenara bırak pilot olmasan bile havacılık dalında bir dünya bölüm var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…