2 hafta önce aldatılan birinin tavsiyeleri bunlar, kendini geliştir empati yapıp olası tüm senaryoları düşün ve ona göre karar ver, kaybedecek hiçbir şeyin yok. Bir kız gidiyor öbürü geliyor zamanla bunu anlıyorsun ve kendine öncelik vermeye başlıyorsun.
Hiç kimse bulunmaz hint kumaşı değil. Bu sözü de başka bir sevgilim bana söylemişti.
çok kazık yedim ve her seferinde daha güçlü ve ders almış şekilde kalktım anlayacağın.
Buyur konumu incele ve son yazdığım yorumu oku:
Kızla tanışmamız 3 hafta oldu, 5 senelik arkadaşımın kuzeni. Kuzeni de ne olduğunu bilecek ki beni uyarıyordu. Ben kıskandığını düşünüp onu dinlemedim. Bu kız diğer kızlardan farklı geliyordu, bir erkeğin güvenip her şeyini dökebileceği bir kız düşünün. Bu kızla beraber film izledik, yemeğe...
Çok seviyorum diye acıların çocuğunu oynamak seni sadece gözünden düşürür. Misal kızın birisi senin için yanıp tutuşuyor istediğin her şeyi anında yapacak kıvamda, bu seni doğal olarak ondan soğutur ve uzaklaşmak istersin. Hoşuna gitse bile 1 dediğini 2 etmeyen birisinden zamanla zaten soğuyorsun. Her şeye okey olmamak gerek.
Son olarak da duygularının sana yön vermesine izin verme. Böyle devam edersen elde edebilecekken bile edemezsin.