Platonik aşktan kurtulma

2jzzz

Zeptopat
16 yaşındayım lise 2 öğrencisiyim. Hoşlandığım birisi var ama çok uzağız aynı sınıftayız ama haftada en fazla 2 cümle konuşuyoruzdur uzun süredir hoşlanıyorum ama platonik olmak beni usandırdi. Acilamam çünkü 2 yıl daha aynı sınıfta okuyacağız üstüne bana bakmaz kurtulmak istiyorum ama onu düşünerek hayal kurmaktan müzik dinlemekten kendimi alamıyorum. Üstüne günlük hayatta hissedilir derecede beni kötü etkiliyor hem içimi dökmek hem de tavsiye istemek için açtım konuyu şimdiden teşekkür ederim.

Oku.

Bunları yazan tipler daha zavallı

Bilmeden yorum yapma derslerim iyi.
İleride bu yaşadıkların komik gelecek dostum o anlamda yazdım. Galiba herkesin o yaşlara geçirmesi gereken bir evre bu. Derslerin iyiyse kendine uğraş bulabilirsin kafa dağıtmak için.

Valla bu ben. Seneye olmadı iki sene sonra hasta olursun. Bana bakmaz muhabbetinden tamamen kurtul önce öyle bir dünya yok. Ben de 9 da tamamen platonik kalmıştım çünkü aileden tanışma nedir nasıl sohbet edilir falan bir şey görmedik. Öz güvenim tamamen yerindeydi ama default olarak birisini sevince platonik kalmayı seçtim çocukluk işte, sende de aynı muhabbet vardır yüksek ihtimalle. Şimdi de öz güvenim yok. Sana tavsiyem emmi face kullanmaya başla gruplara gir düzelirsin hadi Alla emanet.
Bu arada yapabileceğin en iyi şey gidip sohbet etmek. Ama olmazsa illa unutacağım diyorsan aynı sınıfta unutamazsın, onu sanal dahil hiç görmemen lazım. Ben 1 sene platonik kalıp 3 ayda falan tamamen unuttum.
Bu arada bunlar tecrübe oluyor, bu kızı seneye unuttuğun zaman, yeni birisine aşık olursan platonik kalmak yerine gidip konuşursun. Fazla takmamaya çalış kendini geliştirmeye odaklan. Kendini geliştirince özgüvenin yerine oturur, sosyal alanda gelişirsin.

Son düzenleme:
Daha çok gencsin. Biraz akışına bitajnsj lazım. Aradan 5 6 ay gibi bir süre geçsin, bu konuyu açmani bile gereksiz bulacaksın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…