Platonik olduğum kızı nasıl unuturum?

ErenYoda

Centipat
Daha fazla  
4-5 yıl boyunca tanıdığım, yaklaşık 9-10 aydır platonik olduğum kızı nasıl unutabilirim? Bu süreçte canımı çok yaktı, saatlerce onu stalklamak, şu anda hangi erkekle olduğunu düşünmek beni çok yıprattı. Bana sürekli ilgi göstermesi, gurur yapmadan mesaj atması, kötü zamanımda yanımda olması, beni ona çok bağladı. O çok iyi bir insan ama artık bana yarardan çok zararı dokunuyor. Onu unutmak istiyorum, önerilerinize ihtiyacım var.

En önemlisi: Profesyonel bir psikolojik destek almak.

Bunun dışında farkındalık geliştirmeye çalışmak da işe yarayabilir.

En önemlisi: Profesyonel bir psikolojik destek almak.

Bunun dışında farkındalık geliştirmeye çalışmak da işe yarayabilir.

Psikologa gitmemin faydasını görebilir miyim? Kendi bildiklerimi zaten söyleyecek gibi düşünüyorum. Örneğin, hobi edinmek ya da yeni insanlarla tanışmak gibi basit öneriler.

Psikologa gitmemin faydasını görebilir miyim? Kendi bildiklerimi zaten söyleyecek gibi düşünüyorum. Örneğin, hobi edinmek ya da yeni insanlarla tanışmak gibi basit öneriler.

Madem bunlar bayağı basit şeyler, bunları uyguluyor musun?

Kafadan kontak olmayıp basit dediğin şeyleri doğru dürüst uygulayan kimsenin bu durumu aşamamasıyla karşılaşmadım. Tersi durum sende oluyorsa senin çözümün psikologlarda değil ruh ve sinir hastalıkları üzerine uzmanlaşmış kişilerde.

Zaten hayatım gereği farklı şeylerle uğraşıyorum, bir çevrem var. Ama en olmadık zamanda yazıyor, yine kendini hatırlatıyor sanki, bilerek yapıyormuş gibi. Akımdan çıkmıyor.

Başka bir platonik kişi edinerek.

Açılmayı denemek ister misiniz?
Bilemiyorum ki, bu konuyu çok düşündüm. Her zaman çok kararsız kaldım. Çok fazla erkek arkadaşı olması gibi sorunlar var. Bu da ona her ne kadar âşık olsam bile, onun benim için doğru kişi olmadığını düşündürtüyor. Ve tabi, red korkusu... Ya kendimce bahane üretiyorum ya da doğru düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…